Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
Hát nem tudom, Te hogy vagy vele, de én csak szerelésnél nézem az alaplapot... (de ezt már kismilliószor elmondták itt a PH-n), minden más esetben amikor a gépet használom, akkor a monitort bámulom

Esetleg az is előfordul, hogy lepillantok a gépre, hogy megnézzem az állapotledeket.
Az autós példád sem egészen pontos, mert akkor a házzal kellene összehasonlítani, és nem a lappal, ha a lappal akarod, akkor meg a motort kellene felhozni.

Félre ne érts, nem kötekedek!

-
HERR Z
veterán
egy alaplap onnantól hogy berakom a házba nekem tök mindegy mien szinű. legalább hülyebiztosan meg tudja különböztetni a user meikbe mi megy
amúgy első fecske
, nemrossz,de elég lenne egy 770+sb700 full atx megvalósítás is, ez nem lenne meg 30k alatt
majd az asrock megcsinálja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sz0k3e_
aktív tag
leginkább lilában utazik a Soltek, amit linkeltem eredetileg az is az, bár kinek mi, eléggé átmenetes

Amúgy EPoX is csinált régen lila nyákos lapokat, arrafele is körül lehet nézni, de nekem akkor is ez marad a kedvencem:Sapphire PI-A9RX480 (nagyobb képekért katt a kicsikre
), természetesen a DFI LanParty-k mellett 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI PRO X870-P WIFI
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, nemrossz,de elég lenne egy 770+sb700 full atx megvalósítás is, ez nem lenne meg 30k alatt
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)