Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Ez sajnos igy semmire sem jó. Kuka.
-
Ez így elég gyengus sajna. Ha combosabb specifikációja lenne, akkor még azt mondanám, hogy gazdagabb családnak diavetítésre megfelelne.
-
MeszesKPT
őstag
Sokat elmond, hogy a borítóképen is egy gyerek fején van a kütyü. Már csak Tell Vilmos kell, hogy teljes legyen az almás hasonlat.
Gyerekjátéknak meg drága.
-
Komplikato
veterán
Szerintem kevesebb mint feléért kapni 720p, fényerőben nem combos, de ennél sokkal jobb, gagyi kínai projektorokat, mint pl. némelyik Blitzwolf. Azok is beférnek egy diplomata táskába vagy hátizsákba.
-
htc07
addikt
Újabb alig használható elektronikai hulladék
-
Azért ennél jobb is van hasonló méretben és persze olcsóbban is.
-
IGN85
csendes tag
Akkor már inkább LG450UG ami nekem is van. KB +25%-kal drágább (ha a 90k bruttó) de nagyobb a fényerő + HD felbontás + ultra rövid a vetítési távolság (30cm).
Ennek így 2020-ban szerintem nincs helye a piacon
-
Piftuka
veterán
Én kérek elnézést, hogy fenti véleményemet leírni bátorkodtam!
-
törölt tag
Ezzel a fényerővel nem fog meggyőzni senkit semmiről, mert elmész házhoz tárgyalni ahol a színre festett falra vetíthetsz vele, olyan távolságól és olyan fényviszonyok között ahol ez nem él meg. Egy normális tárgyalóban van beépítve min. egy nagy TV vagy egy projektor-vászon, ami oda "optimális", oda sem kell "magaddal vinni"
Ez kb. arra jó, hogy a gyereknek a kertben vagy a "rejtekhelyen" kifeszítesz egy fehér lepedőt, elé rakod ezt és sötét éjszaka megnéztek valamit közösen.. -
Prof
addikt
Jopofa remelem bejon nekik.
Szemely szerint lassan 8 eve adtam el a HD projektort az ala nem mennek. -
Acélfarkas
őstag
Újabb darab a világ szemétdombján.
-
Piftuka
veterán
Ennyi pénzért kisebb, vagy nagyobb vállalatoknak, utazó ügynököknek, a világot bejáró alkalmazottaknak, menedzsereknek, stb. ez tökéletes munkaeszköz a prezentációkhoz.
Egy kabát zsebében, kézi táskában elfér, és különösebb megterhelés nélkül lehet mozgatni két tárgyalóterem között is. -
Az ára cserébe nem vészes, hiszen már 30 000 jenért, azaz olyan 90 000 forintért haza is lehet vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Viszont a fényerő és a felbontás tekintetében komoly kompromisszumok megkötésére készteti a felhasználókat.
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest