- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Természetesen fenntartásokkal kell kezelni minden ilyen dolgot, de azért nagyon jól látható, hogy Intel változik Gelsinger vezetésével és kezd magára találni.
Külön kiemeltem, hogy az Applet nem érinti, őket nem fogja TSMC elengedni, de AMD és Nvidia kénytelen lesz több terméknél lemondani a TSMC drága 3 nm gyártásáról, például a belépő és középkategóriás szintű GPU-nál mennek 4 nm re vagy ami jut.( nem tartom kizártnak, hogy hamarosan AMD Intelnél bérgyártat
)
A gyártástechnológiai előny egy dolog, de ki tudja majd megfizetni azt ha egy 3 nm waffer 30 ezer dollárba fog kerülni ? ( a 7 nm 9 ezerbe került)tehát Intel okosan gondolkodik ha konkurenciát tudnak már mutatni és egy lépcsővel mögöttük lesznek már az is hatalmas dolog és az Intel gyártása jó lesz ebben biztos vagyok, mindig is jó volt, csak megálltak a fejlesztésben, amit most igyekeznek pótolni. Szerintem nem kell ide 10 év, 5év múlva utolérik TSMC-t több szempontból, természetesen ez csak egy lovi tipp vélemény, semmi több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest