Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Hatalmas köszönetet szeretnék tolmácsolni itt is a parancsért mindkettőtöknek!
A saját korlátaimmal megküzdve sikeresen munkára bírtam a parancsot. Tesztelve pár napja, tökéletesen teszi a dolgát.
Egy másik hangfájlt (Bells.mp3) használva pont úgy jön ki, hogy a 2mp-es frissítés a hangfájl első felét ismétli, majd a feltétel megszűnésekor engedi az egészet, így két külön szólam fut le. A második, egyben jelzi a művelet végét.
Szórakoztató. -
HoTaZo
addikt
válasz
Headless #7169 üzenetére
Így már nem bonyolult, csak én zárképernyős parancsot kerestem és nem kijelző kikapcsolva-t.
Nem kell root a mobil adat állapotához. Működik.Nekem csak hangjelzésre van szükségem, be is állítottam, de azt szeretném, hogy a hangot ismételje mindaddig, amíg le nem kapcsolom a netet, vagy ha már feloldom a zárképernyőt, az is elég. Jelenleg egyszer lejátsza és annyi, pedig ki van pipálva az ismétlés és a várjon befejezésre is.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Rég jártam már erre...
Olyan parancsra lenne szükségem, ami jelez, beállítható idő elteltével, hogy zárt képernyőnél bekapcsolva maradt a mobilnet.
Kicsit hangulatos este után, úgy feküdtem le, hogy nem kapcsoltam ki a mobilnetet, reggelre pedig úgy vettem észre, hogy igencsak megcsappant a maradék keretem.
Mivel root nélkül nem tud mobilnetet kapcsolni a robot (ha jól tudom), nekem elég lenne egy riasztás is.
Tudnátok segiteni? -
HoTaZo
addikt
válasz
zeon.hu #6616 üzenetére
Nezegettem a lehetőségeket, de még ezt az 1GB-ot se fogyasztottam le, ha úgy adódik, hogy sok mobilnetet fogok használni, akkor olyan csomagra váltok.
Ez a számlálós parancs is csak azért kellett, mert kivették a 4-es EMUI-ból, vagy a 6-os droidból ezt a ficsőrt és még nem ismertem a T alkalmazását. A Watchdog meg túl sok mindent tud a számláláson kívül, amire nekem nincs szükségem. A Robotot viszont reményeim szerint több olyan dologra is tudom, használni ami az en igényeimnek megfelel. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Még tavaly december végén Headless kolléga közzétett egy a nálam a mai napig is csodásan működő parancsot, ami az elfogyasztott mobilnet adatmennyiséget számolgatja. Nemrég váltottam szerződést és 500MB-ról 1GB-ra váltottam, át is írtam a parancsban 1024MB-ra, s tette tovább a dolgát. De valahogy előrébb tartott, mint a T alkalmazásában a számláló. Majd dobta ki rendszeresen a figyelmeztetést, hogy elfogyott a keretem. Valami 155MB-ot számolt, az 1024-en felül, míg a T számlálóján még 325MB maradt. A beállított váltás napján, mindkét számláló szépen lenullázta magát és az azóta elfogyasztott ~2MB-ot egységesen jelzik.
Kérdés: Ennyire lazán számol a T adatforgalmat?
Míg a Robot -gondolom- a készülék belső pontos számlálójától kapja az adatot.
Vagy bezavarhatott a váltás? -
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #6611 üzenetére
Köszönöm, hogy időt töltöttél ezzel a kérdéssel.
Bevallom, nekem nem volt nagyon alkalmam rajta töprengeni.
Nekem az üzenet megjelenítése egy .gif fájl elindítását jelentené, amin egy visszaszámláló jelenne meg, egy szöveggel, hogy "Letelt a meghatározott idő!" vagy ilyesmi. Ez végül is elindítana egy másik parancsot, ami már 5 perc folyamatos további (az eltelt -mondjuk- 1:30 percet megszakítás nélkül követő) képernyő használat elteltével indulna az e-mail, ami indítja a következő parancsot is, ami a végső visszaszámlálás a sötétítési parancsig. Az én elképzelésemben a megjelenő .gif -fel induló második visszaszámlálót lőné le egy parancs, ha a .gif futásakor lekapcsolásra kerül a kijelző. Ez adná végül is a kivételt. Ami, igaz hogy könnyedén kijátszható, de tényleg nem a gúzsbakötés a cél. Inkább a Robot lehetőségeinek és egy ésszerű készülékhasználatnak párosítása.
Tehát, a korlátozás helyi, ugyanarról a készülékről indulna.
De már a kijelző elsötétítést is csak bizonyos ideig futtatnám." Akkor csak a "szülő által nem támogatott" alkalmazások használatánál ketyegne az óra." -Ezzel is ki tudna játszani, mert a zenét pl. a Newpipe-val hallgatja, amin nézhetné napokig a videókat is.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #6607 üzenetére
Persze jól jönnének (továbbra is) a kész parancsok, de magam is rá akarok jönni a Robot mikéntjére. S megértelek.
Igaz ez nagy fa, nekem meg kicsi a fejszém...
Hogy mennyire lenne siker a végeredmény, azt nem tudom én se. Nekem már az is az lenne, hogy a lehetőségtől észbe kapjon és magától limitálja a monitor bambulást.Akkor, kötögetni fogom felfele a gatyámat, hogy valamit tudjak összetákolni vázlat gyanánt.
Tudom sok a változó lehetőség (ha zenehallgatás miatt nézi, stb.), de ezek mind csak miért ne variánsok, hogy ne utóbb kelljen beépíteni, ha már működik.
Remélem nem kell külön shell vagy milyen parancsokat írni, ahhoz hogy figyelembe tudja venni az esetleges egy perces kivételeket.
Na, megyek kipihenem magam, hátha úgy tudok szülni valamit. -
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #6587 üzenetére
& (#6588) Headless
Ez fantasztikus!Borulok előtetek!
Tehát a gondolatom: 1,5 óra képernyőhasználat után (ez nem kötelezően egyfolytában, de ha 20-30 perces gyűrésekkel gyűlik neki össze, akkor is működjön) dobjon fel egy figyelmeztetést. Ez lehet egy a galériából meghívott kép, amit én megszerkesztek neki (
), ha még folytatja ezután is, akkor küld egy e-mailt (úgyis mindig a neten lóg), s ha az e-mail után 5 percre se szűnik meg a monitor használat (ilyenkor hagynék neki ~1 perces képernyő időket, hogy kiválaszthassa magának a hallgatni kívánt zenéjét, mert attól nem zárnám el), akkor jöjjön a "végleges" sötétülés.
Tudom, nem vagyok egyszerű eset...Az jó felvetés, hogy magamat se zárjam ki, de talán az én telefonom érzékelése lehetne feloldás.
(#6590) Somatom: Az a gondom, hogy már letöltött játék, videó, ez-az megy. Ha meg netről akar zenét hallgatni azt nem akarom korlátozni, addig olvas könyvet vagy rajzol. A monitor a gondom.
Még nagyon kezdeti fázisban vagyunk, mert csak meg lett lengetve neki a Robot lehetősége (utána kérdeztem én is). Nyár van, hadd szórakozzon, csak a napi 2x hatórás telefon majd számítógép aztán tv bámulás ijeszt meg.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Lehetséges olyan parancsot csinálni, mellyel a Robot adott időmennyiségű bekapcsolt kijelző után valami feltűnő értesítést dob fel?
Kezd gyerkőcöm túlzásba esni a telefon használatával kapcsolatban, szeretném a monitor bambulást korlátozni.
Persze olyan ötletek is felmerültek bennem, hogy csak én tudjam (kóddal) leállítani a parancsot, vagy jelezzen az én telefonomra, ha elérte a meghatározott időt. Extrém esetben teljesen feketítse el neki a képernyőt, de ez gondolom már ROOT igényes, amit nem akarok az ő készülékén.
Szóval kezdetben csak a lehetőségek iránt érdeklődnék, majd jöhet a megvalósítás a lehetőségek palettájáról.
-
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #6197 üzenetére
Háhá!
Csak megtaláltad, amire én nem is gondoltam!
Mert oké, kiütöm az ablakot, itthon wi-fit fog, sötét van, teló lenémítva, hajnali 2ó, alvás, valaki félrenyom egy picit áztatott este után és engem talál meg, teló cseng-cseng némán. Wi-fim eseménye okosan megvéd. De ha havernál töltöm én is eláztatott estémet és ugyanaz a szerencsétlen nyom mellé, akkor bizony szamba lesz a javából!Mondjuk ennek a mai helyzetet alapul véve 0,01% esélye van. Ez meg vállalható.
Akkor ütöm az ablakot, s ha fennáll az említett esemény, akkor beszámolok, mert az lottó sanszos lesz egyben.
Köszönet újfent Maestro! -
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #6193 üzenetére
Köszönöm!
Majdnem így, idáig eljutottam csak a "A bejövő hívás eseményhez add hozzá a van hálózati kapcsolat feltételt úgy, hogy csak a Wifi előtt hagysz pipát,"-ra nem jöttem rá.
Akkor itthon (érzékelv az én wi-fimet) nem fog jobban rezegni?
S már csak egy kérdés maradt ezzel kapcsolatban, hogy az a nyílás, amit az érzékelő elé nyitottam:
az elegegendő így ( a nagy ablak anyaga ott még megvan), vagy vágjam ki a plexit is, mert az ver vissza jelet az érzékelőnek?
De bocsi ezért a kérdést itt, mert extra OFF! -
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #6159 üzenetére
Mea culpa.
Nem várhatom el tőled, hogy emlékezz rá.
Ez a (otthoni) wi-fi feltétel már akkor ott lebegett a kérdésben, amikor áthoztam a kérdést a szakmai topikból. Még zeon.hu vetette fel, mivel itthon nem örülnék egy felesleges túlzizegésnek.
Bejövő hívás eseménynél rábökök ->Lista- Feltétel megadása->Logikai kifejezés - kifejezés:
s itt elakadok
És operátor (cerka)
kifejezések: +
Nincs kifejezés (cerka)egyiknél se találom a van hálózati kapcsolat lehetőséget s ahol csak a Wi-fi előtt tudok pipát hagyni.
Az alsó cerkás Nem operátorhoz menne.Igen csak a saját wi-fire szeretném alkalmazni.
Ha a kifejezések: + jelnél a WI-FI alatt a "Wifi hálózat konfigurálva van"-ra bökök akkor a következő ablakban Paraméterk ssid: itt cerka, majd kiválasztom a hálózatom (routerem) nevét. Majd "Nem operátorhoz" - Így jó? -
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #6139 üzenetére
A teszt mód ment rendben.
Jót tiltottam le/engedélyeztem?Bepipáltam az értesítést s láttam is már, hogy a 03-as lefut, amikor kinyitom a tok fedelét (akárcsak Tamás 01-e). Mondjuk, jó volna tudni, hogy az érzékelő optikai módon fényt vagy valami visszaverődést érzékel, mert az érzékelő elé nyitott ablak átlátszó "üvege" megmaradt. Így fényt enged át, de ugyanúgy visszaver, mintha nem is lenne. A pozíciója tuti jó, legfeljebb bővíteni kell, ha fényre reagál.
S azt bele tudjuk még építeni a parancsba, hogy csak akkor legyen érvényes a rezegtető parancs, ha a wifi nem aktív (a lényeg, hogy itthon szoktam csak wi-fi re csatlakozni, ha meg nagy ritkán másnál lógok wifin, akkor úgyis kézben van, tehát feleslegesen rezeg aktivabban). Ha meg nincs zsebben wi-fimtől távol, akkor úgyis kézben van, nyitott fedéllel es igy nem valósul meg a feltétel.
-
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #6125 üzenetére
Akkor teszek egy próbát, hogy ne 1000 legyen a rezgés ideje, hanem mondjuk 2000, hátha akkor észrevehető lesz már a különbség.
Most a kis ablakocska ellenére mégis kapcsol, pedig ott van előtte az ablak.Azért írtam, hogy "alkalomadtán", mert nem egy életbevágó dolog ez, neked is vannak elvégzendő dolgaid, meg másnak is segítesz, tehát, ha már elkezdenél unatkozni és pont eszedbe jut, akkor is ráér.
-
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Áthoznám ezt a témát.
Szokásos módon, nem értem ezeket a feltételeket a Bejövő hívás zsebben parancsnál.
Távolság mérő esemény
delta: nem
csak intervallumba belépéskor: nemMi ez? Mi a delta? Milyen intervallumba
Második parancsban:
Műveletek
Rezgés
minta: 1000Ez határozná meg a rezgés erejét? Meddig lehet növelni az értéket? Mert nem veszek észre különbséget a rezgésben (a tok fedelének ráhajtásával /okostok funkciót kikapcsolva/ szimulálva a zsebet) híváskor.
Továbbá, nem igazán tudom, hogy mikor is veszi az üzenetet, hogy "zsebben van vagy sem.
Bejelöltem az értesítést, így azt reméltem, hogy ha letakarom a közelség jelzőt (becsukom a tok fedelét), akkor lefut a parancs, de ezt nem látom. Viszont van úgy, hogy kinyitom a fedelet és lefut az első parancs (Sample-003-01), de nem mindegyik fedél felnyitáskor. Ezt se értem, hogy nem az összes közelségérzékelésének megszűnésekor kéne elindulnia ennek a parancsnak? -
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #5939 üzenetére
Mondjuk, így hogy belementem a paraméterek módosításába, most látom, hogy pontos ismétlés van megadva, viszont az ébresztés, az ne ébressze fel a készüléket.
Mondom, semmi bajom azzal ha valamivel később tolja fel a hangot, mert nem ezen a néhány másodpercen múlik, hogy lemaradjak egy hívásról. 8 előtt engem ne hívogassanak!Ha pontos ismétlés a feladat, de ne ébressze a készüléket, akkor ennyi idő alatt mit tud még csinálni? Csak a lelkivilágának megértése céljából.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van egy parancs, ami 07:45-kor feltolja a teló hangerejét. Minden rendben van vele.
Ma reggel éppen ránéztem 07:44-kor, így kivártam, hogy élőben lássam a műveletet. 07:45-re váltáskor nem futott le a parancs, csak kb. 15mp. után.
Csak érteni szeretném, hogy mitől van ez az eltérés? Még éppen nem tették le a kis manócskák a kávés csészéjüket vagy mit vész figyelembe ilyenkor a robot? -
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #5783 üzenetére
Remélem, nem vetted komolyan a soraimat!
1. Csak hálás lehetek segítségedért és a többiek segítségeiért. Eszembe s jutna, hogy erőltessem bármelyikőtöket.
2. Leszedtem, aktiváltam a próbaidőt. Igaz sokra nem jutottam, de meglátom mire jutok magammal, legfeljebb ha nem megy megpróbálok szépen kérni Bozek-től vagy, aki hajlandó pátyolgatni. -
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #5767 üzenetére
Átállítottam, mert már úgyis csak a ma reggeli bekapcsoltatás maradt, amit tökéletesen végre is hajtott a Robot.
Akkor a hibakövetés jegyzeteivel ne is foglalkozzak?
---
Más:
Az alkalmazásos topikban tettél említést rá, hogy "6 -os Androidtól a mobilnet "majdnem" csak root -tal kapcsolható. Azért a "majdnem", mert érintésemulációval root nélkül is ki lehet erőszakolni a kapcsolást..." az eleganciával ezen esetben nem foglalkoznék.
Szerettem volna egy "elhagyom otthonom - wi-fim kikapcsol- mobilnetem bekapcsol- s visszatértemkor mobilnetről G8-asom wi-fire kapcsol" parancsot (hú bakker, költő sem lesz belőlem!), de ebben a formában root kell (mint ahogy Headless-szel elmagyaráztátok), amit még nem akarok.
Viszont a fent említett "majdnem" felkeltette az érdeklődésemet. Van hozzám türelmed? -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Csináltam egy parancsot teljesen egyedül, kútfőből. De mivel az eddigi parancsaimra tudtatok jobbat, így inkább kérnék tőletek egy ellenőrzést.Tele már a patkóm, hogy mindig elfelejtem visszhangosítani a telefonomat az éjszakai némítás után, így le szoktam maradni hívásokról üzenetekről napközben.
Tehát azt akarom, hogy 07:45-kor menjen fel a hangerő csutkára és mivel idő intervallumot kellett megadni így addig legyen érvényes a parancs. De már előtte le szoktam venni az a rész számomra lényegtelen.
Szóval ennek fényében, jó-e ez a parancs? -
HoTaZo
addikt
válasz
Headless #5680 üzenetére
Szépeket!
Ígértem, hogy jelentkezem, miként működik a parancs. Mivel ma volt a fordulónap és természetesen lenullázta az eddigi fogyasztást és mindig az elvártaknak megfelelően tette a dolgát (mobilnet be- és kikapcsolásánál jelezte a fogyasztást), így kijelenthetem, hogy tökéletes!
Köszönöm, újfent!
-
HoTaZo
addikt
-
HoTaZo
addikt
válasz
Headless #5669 üzenetére
& Somatom
Megértelek benneteket, valószínűleg a ti helyetekben én se tartanám logikusnak egy kevés erőforrást igénylő alkalmazás kizárását.
De most még ezen az oldalon vagyok és nagyon ritkán kapcsolok mobilnetet s akkor is mindig elfelejtem bekapcsolni az eddig használt (MobilCounter) alkalmazást. Most kíváncsi lettem a WD-re, de valójában amire szükségem van az csak a fogyasztás számláló dátumra beállítható része, amit kivettek a gyáriból. Ha ez is megoldható a Robottal, nekem az is teljesen megfelel. Az legalább fut állandóan.
Tehát nem azért nem futtatom állandóan a WD, mert tartok a fogyasztásától, hanem mert ha kikapcsolom a telót vagy nyomok hébe-hóba egy kukát az alkalmazás váltóban akkor tuti elfelejtem visszakapcsolni. Ismerem már magam. Így meg a Robot cselekszik helyettem.
Még tisztába kell tennem magamban a fókuszba kerülés értelmezését is meg jó pár dolgot a Robottal kapcsolatban.
Remélem egyszer eljön az ideje, hogy kíváncsibb legyek a Robot vagy a Tasker és hasonlók lelkivilágára, de egyelőre csak úgy eszembe jutnak dolgok, amiket nem a ti szinteteken oldok meg. Aztán csak lesek, amikor ismeretlen terepre vezettek. -
-
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #5661 üzenetére
Na basszus! Pedig azt hittem...
Főleg, hogy azt csinálja, amit szeretnék. Az ébresztő be->wi-fi ki; ébresztő ki->wi-fi be parancsra építve gondoltam ezt így, ott is két esemény van (Következő ébresztő megváltozott majd Óra ébresztő vége- ehhez is itt kaptam segítséget) én úgy értelmeztem a működést, hogy van az első Esemény, melyhez párosul az első Művelet, majd a második Eseménykor valósul meg a második Művelet. Ezért csináltam a képek szerinti két Eseményt hiszen ha a Hálózati kapcsolat csatlakoztatva van akkor indítja a WD-t. Szétkapcsoláskor pedig leállítja, ami nem sikerül neki, gondolom a root hiány miatt. Mindenesetre az értesítési sávról eltűnik a kutya.
Leírnád akkor, hogy miként kéne a parancsot megadnom?Az lehet, hogy nem kéne ki-be kapcsolgatnom a WD-t, de ritkán vagyok mobilneten és a gyári adatszámlálóból kivették az számlálási időpont kezdetének megadási lehetőségét, így külső appal kell ez megoldanom. Valószínűleg sokat tud az én igényemhez a WD, de 1- teszt alatt van, ismerkedem vele; 2-ez már másik topikba való
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék az első, egyelőre úgy néz ki, sikeres E-Robot beállításomhoz.
Amit el akartam érni, hogy, amint bekapcsolom a mobilnetet, akkor kapcsoljon be a Watchdog, amikor meg kikapcsolom, akkor az is kapcsoljon ki. Ez utóbbi művelet megadásakor ott volt a "root" jelzése, de a felső sávból a mobilnet kapcsolat bontásakor eltűnik a kutyafej. Tehát a művelet működőnek tűnik.
Ahhoz kéne segítség (ha egyáltalán ez megoldható), hogy amikor bekapcsolom a mobilnetet és elindul a Watchdog, akkor ne nyíljon meg a főképernyőn az alkalmazás, csak fusson háttérben, végezze a dolgát, számlálja a forgalmamat.
A parancsaim:Megfelelő így?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Olyan műveletet szeretnék tudni beállítani a robotnak, hogy ha nyitva az okostok, akkor ne zárja le a képernyőt. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Hatalmas köszönetet szeretnék mondani zeon.hu és Somatom kollégánknak, továbbá Tamásnak (bartatamas) is, aki válaszolt levelemre. Sajnos a mai napig a kívánt funkció nem működött, hanyagoltam is.
Ma viszont feltettem a 6.0 androidot és a finom állítgatások után (meggyőződésem, hogy a Beállítások>Spec. beállítások>Kisegítő lehetőségek>Szolgáltatások-E-Robot-->Be állítás is megtörtént akkor is) a funkció működik vágyaim szerint.
Nem tudom, hogy akkor mi akadályozhatta a működést, de a lényeg, hogy nem a szoftverben volt a hiba, hanem az én oldalamon és ez ki lett javítva.Köszönet újfent a segítségekért!
-
-
HoTaZo
addikt
válasz
#79335424 #5067 üzenetére
Melónkból adódóan, ritkán kezdünk, kelünk, fekszünk ugyanakkor, így míg alvásra (s az ébresztő bekapcsolására) nem szánjuk magunkat élhetne a wi-fi. Alvás ideje alatt ő is pihenhetne, majd az ébresztő kinyomásakor ő is bekapcsolná a wi-fit. Nem kéne naponta időt beállítani a roboton, elég lenne az ébresztőn.
Ez lenne a gondolatom. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Somatomot kérdezném (de persze ő is lehet elfoglalt, így más is válaszolhat
), a másik topikban merült fel a kérdés, ahonnan ide irányítottad a kérdezőt.
Le tudnád írni a megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Robot fűnyírók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest