Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
T54B4
csendes tag
Lehet azért, mert a Demót használók rengetegen vannak, akiknek a fele szutyok géppel és nettel rendelkezik. Magyarán minden útszéli balambérjóska ki akarja próbálni. Ezért lehetnek problémák a multival most. De ha csak azok fogják nyomni, akik meg is veszik, azok tudják, hogy fut-e a gépükön, vagy sem. Nem fog akadozni, nem lesznek szutyok szerverek. Legalábbis nem annyi.
Nézzétek meg mennyi sok ideig tölt a demo. De ha megfigyelitek a saját gépetek (ja nem szutyok) már jóval hamarabb abba hagyja a villogás (nem dolgozik). De a szerver megvárja, míg az összes felhasználó gépe betölt. Ezért olyan lassú pl az is.
Na majd jó lesz ez!
-
T54B4
csendes tag
Nagyon állat lesz, nem bírok tovább várni!!!

-
frame>24
addikt
-
Mappa
addikt
Hát talán ez volt eddig a leggagyibb videó ....azok a mozgások,az a fegyver hang
már én sem fűzök nagy reményeket hozzá. -
frame>24
addikt
AHA, rohadtul az lenne kérdésem, hogy hogyan lehet így a plafonról célzottan ráugrani az emberre, mert a demoban ugrál össze vissza, csak nem a becélzott ellenségre!!
Akárhányszor jól odalopóztam vkihez és becéloztam, melléugrott a lényem...

Fókuszolni kell, vagy mi? De a videón se mindig hozta be a "zöld aurát", szóval???
Az alien egy fos, mint eddig is...most látom, hogy pl. Gabiszon is szívott ezzel....
-
drherbyke
csendes tag
Onnan tudják, hogy öröklik a gazdatest tulajdonságait, emlékeit.
El kellene olvasni Alan D Foster könyveit.
-
eL Geri
őstag
Már előre sajnálom magamat... hogy csalódni fogok

Nem emlékszem mikor vártam játékot ennyire... ennek csak csalódás lehet a következménye
Nem kellet volna az Alien filmeket nemrég végigtolni kedvcsinálónak, jók voltak

(A predátor engem annyira nem érdekel) -
GegeWarrior
senior tag
Na ez kemény lesz
Remélem hozzánk is jön a gyűjtői változat.
Már csak 7 nap
-
Isee
senior tag
"- honnan a fenéből tudná egy Alien, hogy mire való egy villogó kapcsoló, meg hogy kell lekapcsolni...sztem ennél lehettek volna kreatívabbak, minthogy gombokat kell ki-be nyomkodni"
Ne hogy azt hidd

A filmben is baromi okosak voltak a dögök, mint pl a 4-ik részben (feltámad a halál), 3-an voltak bezárva és 2 alien kinyírt 1-et, hogy a savja felmarja a padlót és kiszabaduljanak. Meg azt is megtanulták, hogyha a csávó ráűt a gombra, akkor kapnak egy kis nitrogént.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Innentől kezdve a bezárt Alien-ek "közölhették" szabadon lévő társukkal mit kell tennie, ha ki akarja őket szabadítani.
Csak ennyire kreatívak
-
tome.jr
addikt
Minél több videót nézek meg a játékról annál kevésbé érdekel. Ez az alien mód nagyon bénára sikeredett.Külső nézetből kellett volna mutatni a karakter mert így semmivel sem több ez a mód mint egy átlag fps.
-
Ari18
őstag
Egyre jobban tetszik. Remélem normális élvezhető single lesz, mert a múlti nagyon nem érdekel.
-
monsta007
tag
Nálam most lett a game must have, a hangulat nagyon ott van

-
BloodyEddie
őstag
Jelenne már meg...

-
volvoguy
addikt
2 dolog:
- honnan a fenéből tudná egy Alien, hogy mire való egy villogó kapcsoló, meg hogy kell lekapcsolni...sztem ennél lehettek volna kreatívabbak, minthogy gombokat kell ki-be nyomkodni
- csak nekem nem tetszik az Alienek kecses mozgása a filmek alapján? Mintha itt karót nyeltek volna, meg olyan darabos a mozgásuk... -
iSonic
addikt
édes

-
Akos96
senior tag
Sztem nem multi, mert nem hallottam olyan módról hogy szabadítsd ki társaid. Szerintem az első küldetés környékén van, azért ilyen ügyes a társ.

-
LittleDemon
tag
ha közbe kispisztollyal is leszed az ember, hmm

nemhinném
sztem ez multi gameplay volt, különben nem lenne ott egy másik alien aki
szinte mindent elintéz helyetted
nagyon megtetszett ez a játék, sztem télleg megveszem
-
P00By
nagyúr
Erőszakos pföjjj
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LittleDemon
tag
zsíííír
most már biztos h megveszem és alien leszek
-
Gabiszon
csendes tag
Multiban is volt az aliennek ilyen focus szerű?
Mármint, hogy a messzebbre lévő ellenséget kijelölte és ráugrott?
Vagy csak nekem nem sikerült?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

már én sem fűzök nagy reményeket hozzá.

Amúgy nem lenne elképzelhetetlen, csak ugye ahhoz több évtized fejlődés kéne nekik. De ez csak akkor van, ha van préda, és ahol van préda, ott rendszerint kiírtják az egész fészket