Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
mentoloshypo #4 üzenetére
Igen örüljenek....érdekes mód PC-sekkel szemben havonta ki lehet jelenteni, hogy fejlesszél hardvert több százezer forint értékben ha azt akarod, hogy fussanak az új játékok rendesen, ti meg itt játszátok a sértődött rinyagépet mert 7-8 év után is b@sztok venni új masinát egy PC töredék áráért...(nem sértegetésként írok ahogyan írok, csak nyomatékosítani szeretném) Szóval szerintem nyugodtan vegyetek ti is új hardvert 2 olimpia után végre és kaptok újra jó játékokat.
Ha nekem DOS-os gépem lenne nem sírnék hogy miért nincs rá új játékfejlesztés, mondván milyen könnyű rá optimalizálni, meg stb....kiröhögnének, most ez rajtatok csapódik le. Előbb-utóbb ennekis el kellett jönnie. -
-
Polllen
félisten
Sztem elvárható volt, hogy egy ilyen szűk folyosókkal operáló játék simán fusson 1080p-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Borderlands 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest