Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Az a "nyél".
Nem tudom, mennyire vetted észre, de az ilyen kialakítású éllel ellátott cuccok nagyon nem kellemesek hasogatni, mert baromira messze elpattintják a hasábot, ha szétvágod. Nekem is volt hasonló cuccom, de baromira nem szerettem. Van egy svéd, kétélű, nagyon vékony profilu fejszém is, a csodahasító fejszék sehol sincsenek hozzá. Egy pótkocsi cser ágtuskót simán szétvertem vele..nem tudom, mennyire van meg a rommá szikkadt, millió csomóból álló, cser ágtuskó formátuma, de a csodafejszékkel max karcolgattam őket..
Ilyen jellegű volt, nem ez, de hirtelen ilyen képet találtam, a fej kialakítása hasonló, csak azért lényegesen jobb cuccról van szó.
A Fiskarsot baromira szeretem, tudom, hogy nem olcsó, de már régóta megvan és hibátlan. Ilyen kompoztitnyeles holmiból ennyi idő alatt 2-3 db ment a kukába régebben..aztán meguntam. A Fiskarsnak nagyon nagy a méretválasztéka, igazából van nekem egy egykezes is belőle, ami még épp hogy kényelmes egykezesnek, de kétkezesnek is lehet használni, ha oda akarsz vele bszni egy komolyat.. Szal én inkább egyszer veszek meg dolgokat, aztán csak használom..csak használom..csak hasznáom.
.
-
Geller72
veterán
válasz
elfelejtette #7 üzenetére
Nekem a nikonhoz 4 obi van, de egy kis tatyóban bőven elég a 200-as és a fix 50-es obi ahhoz, amire nekem kell és így elég hordozható a szett.
-
Geller72
veterán
Szia. Canon Powershot SX150IS-em van, kifogástalan állapotban, ha érdekel. Ingyen. 14.1 MP, 12x optikai zoom...stb.
Üdv:
Geller
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest