Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Ezt értjük, azt nem, h ami nekem megy az neki miért nem. Engem pl. dühít ha nem megy valami aminek pedig kéne. Így voltam egy bankkártyával amit nem tudtam rávenni a Gpay-re, Volt még kettő amivel ment, de miért nem megy az az egy?
-
tlac
nagyúr
válasz
Luck Dragon #22 üzenetére
ennyi van: [kép]
angolra, vagy magyarra állítva sincs változás -
-
pusszycat
nagyúr
Nem is értem mi lehet. Androidos telo? Van kontod? Frissítve van?
-
Algieba
őstag
Senkinek sincs ideje rá, hogy béta olvasóm legyen. Nekem pedig pénzem nincs, hogy megfizessem az élő olvasó-szerkesztő munkáját.
A ChatGPT-t direkt utasítom, hogy ne nyalizzon, hanem mutasson rá a hibáimra.
Alapvetően magamnak írok. Még titeket se érdekelnek igazán az írásaimmal kapcsolatos blog bejegyzéseim. Erre is csak azért figyeltetek fel, mert divatos téma szerepel benne, az AI.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
Akár vagy anime csajszi.
-
-
pusszycat
nagyúr
A chatgpt 3.5 is lehet már beszélgetni, nem értem miért nem tesznek neki egy avatart, ha már hang típust lehet választani (nő, férfi, másik nő, másik férfi) olyan idétlen dolog egy fehér pöttyel beszélgetni. Avatart akarok aminek vagy akinek mozog a szája, pislog, mosolyog.
-
icemad
nagyúr
Telefonra letöltöd a Microsoft Copilot programot. Ennyi. Nem kell fizetni sehova semmit. Képet, zenét is tud csinálni. Chatgpt 4.0 is integrálva van.
Élő szót is megérti és a választ hangosan felolvassa. Kb, mint egy fapados Jarvis a Vasember filmben. Gyengén látó embereknek nagyon hasznos tud lenni.
-
Ez egy szokásos bő lére eresztett ChatGPT semmitmondás volt. Sőt mivel fizettél is érte, adott hozzá egy adag extra dicséretet, hogy elégedett legyél a befektetéssel
Inkább kérdezz meg majd valakit, hogy tényleg jó-e, amit írtál.
-
-
icemad
nagyúr
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Úgy sok, hogy mobilra meg ingyenes a copilot, chatgpt 4.0-val...
-
-
pusszycat
nagyúr
Most már próbálkozhatsz a Gemini-vel is. Szvsz. kicsit okosabb a ChatGpt-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest