- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Ezt értjük, azt nem, h ami nekem megy az neki miért nem. Engem pl. dühít ha nem megy valami aminek pedig kéne. Így voltam egy bankkártyával amit nem tudtam rávenni a Gpay-re, Volt még kettő amivel ment, de miért nem megy az az egy?
-
tlac
nagyúr
válasz
Luck Dragon #22 üzenetére
ennyi van: [kép]
angolra, vagy magyarra állítva sincs változás -
-
pusszycat
nagyúr
Nem is értem mi lehet. Androidos telo? Van kontod? Frissítve van?
-
Algieba
őstag
Senkinek sincs ideje rá, hogy béta olvasóm legyen. Nekem pedig pénzem nincs, hogy megfizessem az élő olvasó-szerkesztő munkáját.
A ChatGPT-t direkt utasítom, hogy ne nyalizzon, hanem mutasson rá a hibáimra.
Alapvetően magamnak írok. Még titeket se érdekelnek igazán az írásaimmal kapcsolatos blog bejegyzéseim. Erre is csak azért figyeltetek fel, mert divatos téma szerepel benne, az AI.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
Akár vagy anime csajszi.
-
-
pusszycat
nagyúr
A chatgpt 3.5 is lehet már beszélgetni, nem értem miért nem tesznek neki egy avatart, ha már hang típust lehet választani (nő, férfi, másik nő, másik férfi) olyan idétlen dolog egy fehér pöttyel beszélgetni. Avatart akarok aminek vagy akinek mozog a szája, pislog, mosolyog.
-
icemad
nagyúr
Telefonra letöltöd a Microsoft Copilot programot. Ennyi. Nem kell fizetni sehova semmit. Képet, zenét is tud csinálni. Chatgpt 4.0 is integrálva van.
Élő szót is megérti és a választ hangosan felolvassa. Kb, mint egy fapados Jarvis a Vasember filmben. Gyengén látó embereknek nagyon hasznos tud lenni.
-
Ez egy szokásos bő lére eresztett ChatGPT semmitmondás volt. Sőt mivel fizettél is érte, adott hozzá egy adag extra dicséretet, hogy elégedett legyél a befektetéssel
Inkább kérdezz meg majd valakit, hogy tényleg jó-e, amit írtál.
-
-
icemad
nagyúr
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Úgy sok, hogy mobilra meg ingyenes a copilot, chatgpt 4.0-val...
-
-
pusszycat
nagyúr
Most már próbálkozhatsz a Gemini-vel is. Szvsz. kicsit okosabb a ChatGpt-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest