- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
murga
tag
Sajnos nálam nem segített a használati útmutató, mert egy árva szót sem említ külön felvételi időzítésről... csak az időzítésről.
A menüt már 100x végignéztem, de az időzítésen kívül semmilyen felvételre utaló menüpont nem található.
Az EPG-nél ha ráállok egy műsorra és megnyomom a REC gombot, az teljesen hatástalan, már próbáltam. Csak az IDŐ és az IDŐZÍTŐ funkciók vannak.
Na és most jön a lényeg: Az időzítő indításával előjön egy ablak, ahol be lehet állítani pontosan az időzítés kezdetét, végét, hogy egyszeri, napi, heti, munkanapi időzítésről van-e szó, az induló csatornát, és az Időzítő service-t ami alapértelmezésben csatorna, de át lehet állítani felvételre is. Na nekem ez hozta meg a megoldást, hogy sose állítottam át ezt a funkciót.„Aki meg akarja valósítani álmait, Annak először fel kell ébrednie!”
-
murga
tag
Sziasztok!
PLS HELP!
Vásároltam egy Columbia 2500-as nem plus-os set-top box készüléket.
Sehogy sem találom a menüben és a leírásában sem, hogy előre be lehetne állítani felvételeket.Olyat találtam, hogy EPG-n kijelölve időzítéseket lehet beállítani max 8-at, de az csak azt csinálja, hogy bekapcsolja a készüléket, aztán ha lejár akkor kikapcsolja. Nem veszi fel a műsort közben.
Ezen kívűl, ha a REC gombot megnyomom felveszi a műsort a rácsatlakoztatott USB eszközre.
viszont automatán sehogy sem találom a lehetőséget.Kérdés, hogy ez egy olyan funkció amit hiába is keresek, vagy rossz a készülék, vagy vegyek inkább másikat, ha szeretném ezt a funkciót.
„Aki meg akarja valósítani álmait, Annak először fel kell ébrednie!”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest