- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KubanitoS
veterán
A wifivel már régen szervizbe kellett volna a készüléket, de azt hiszem ezt írtuk is már. Nálam pl egyszer nem dobta még el a wifit. Az pedig, hogy lassú relatív dolog. Lehet venni sokkal gyorsabb tabletet, de sokkal több pénzért. Ennyi pénzért nem szabad csodát várni, viszont ár/érték arányban ez a tab továbbra is verhetetlen szerintem.
-
Findzs
addikt
Nekem nincs bajom a wifivel szépen lekapcsol ha alvóban van szépen vissza is jön ha felébresztem a gépet.
Pár másodperc és fel is állt a hálózat.
Ez a tab is gyorsabb lenne ha 4.4 es android lenne rajta.
Nekem az a tapasztalatom, hogy ugyanaz a gép régebbi androiddal jobban megbízhatóbban működik.
Lehet nem tud annyi hokusz pokuszt de stabilabb.Én minden gyári vackot lelőttem róla amit engedett
-
Tigi
őstag
Nekem is jött egy kb. 50 megás firmware frissítés pár napja, de minden gond nélkül lefutott.
Mondjuk ettől még nem fogom megkedvelni a Tab-ot, kidobott pénz volt. -
arnyekxxx
veterán
Első pont a reboot system now (restart nincs) de ezzel ugyanide jut el. Bejön a fekete startképernyő az alcatel felirattal, pár mp után fullfekete majd recovery menü. Power down-ra kikapcsol, indítás után ugyanez a kör. Nem jut máshova el csak a recoverybe. Innen elvileg sdkártyáról is lehetne frissíteni a rendszert, létezik ehhez a géphez (gyári vagy hekkelt nekem mindegy lenne) rom amit simán rá lehet tenni a kártyára és onnan telepíteni?
-
arnyekxxx
veterán
Szóval teljesen itt ragadtam a recovery menüben, csak idáig jut el a tab indulás után. Tudja valaki, hogy lehet újrarakni az egészet?
-
arnyekxxx
veterán
Jött valami figyelmeztetés, hogy online update van a rendszerhez. Mondom, ok, rányomtam a letöltésre majd telepítésre. Tab újraindult majd bejött a kinyitottrobot utána meg az a karakteres menü, a lista elején update ADB, cache etc... innen kell valamit indítanom vagy vigyem vissza a boltba, hogy elhunyt?
-
destroy_
csendes tag
Talán...
Viszont nekem is szükségem lesz egy kis segítségre...
Ma megcsináltam a custom recovery telepítését, a TeamWin sajnos nem megy rendesen touch screen problémák miatt, de a Carliv jól működik.Gőzerővel készül a magyar nyelvű leírás. Szükségem lesz egy Windows 10-zel rendelkező jelentkezőre, egy darab partíció backupja erejéig (csak mentésről van szó, még csak rootolni sem kell, sőt). Remélem segít valaki (nekem sajnos kimaradt figyelmetlenségből a preloader).
Ha ez megvan, gyakorlatilag mindenki nyugodtan szórakozhat, a gyári állapot visszaállítható teljes mértékben.A nehéz rész persze még hátra van, a custom ROM portolása, de az kicsit tovább tart.
Ehhez is lehet csatlakozni: https://gitter.im/pixi3tab/Lobby (angol nyelvű csatorna) -
destroy_
csendes tag
Kipróbáltam a PRO verziót, mert az értékelésekben azt olvastam az ingyenes csak néhány appot tud mozgatni. Sokan sírnak a root miatt persze...
Sajnos az alkalmazás úgy látja, hogy az operációs rendszer az SD kártyámmal közös tárhelyen van, így nem mozgat... dobtam egy levelet a fejlesztőnek, hogy ez így használhatatlan (a Facebook appot legalább uninstallálhattam vele).
Ha esetleg sikerülne Marshmallow-t forgatni a tabletre, akkor ott van olyan lehetőség, hogy az SD kártyát internal storage-ként formázza.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Mi is vettünk egy ilyen Tab-ot pár napja, de van egy kis gond vele.
Gyakran eldobja a WiFi-t, méghozzá úgy, hogy WiFi-n van, de semmit nem tud megnyitni, viszont, ha ki és bekapcsolom a WiFi-t rajta akkor egy darabig megint hibátlanul megy.
Valaki tapasztalt már ilyet? -
lumija620
tag
Sziasztok!
Ti nem tapasztaltatok olyat, hogy fekete képnél/jelenetnél valamelyik sarokban több világos folt jelenik meg? Olyan mintha egy -két led oldalról bevilágítana.
Ez normális? Ráadásul 3db pixel hiba is előjött,sztem gariztatás lesz belőle...
Szerk.: Közben megnéztem és "clouding", mint a TV-n -
destroy_
csendes tag
válasz
anonimus25 #209 üzenetére
Sikerült a backup (MTKDroid>kézi scatter file készítés>SPFT>MTKDroid), és rootoltam is.
(XDA és Hovatek fórum bejegyzések segítettek)Windows 10-en nem indul a jelenleg letölthető (3.4) KingRoot installer.
Windows 7-en nem ment rendesen az MTK VCOM driver, viszont telepíthető a KingRoot.Miután elindítottam a KingRootot Win7-en, valahogy rendbe rakta a drivereket, és második alkalomra sikerült is a rootolás
Tovább a recovery telepítésre, aztán jöhet a custom 5.1-es Android (esetleg 6-os).
-
fclub
tag
Sziasztok!
Van egy bluetooth csatlakozási problémám.
Van egy fejhallgatóm, de nem látja a tablet. Ha a lehúzható sávban a bluetooth ikon alatt rányomok a feliratra, akkor jön elő, hogy milyen eszközökkel van párosítva. A másik 2 eszköz ott van, a fejhallgató nincs. Viszont legalul ott egy szürke felirat, hogy "Pixi 3 látható, ha megnyitja a bluetooth beállításokat".
Csakhogy nem találom sehol ezt a bizonyos beállítást...Más: Valaki írta, hogy nem enged programot telepíteni, a kevés tárhely miatt.
Ma reggel én is megtapasztaltam ezt, pedig alig van telepítve pár cucc a gépre.
Megnéztem a tárhelynél a gyorsítótárazott adatokat, ez majdnem 1 giga volt. Töröltem őket, utána simán tudtam telepíteni.
Tudom, ettől még a kevés tárhely problémája adott, de azért egy hangyányi segítség, ha még pont egy fontos programot fel akar dobni az ember. -
destroy_
csendes tag
válasz
anonimus25 #209 üzenetére
Nem keveset szórakoztam már, de egyelőre még mindig a Backup elején vagyok...
Az MT8127-es chipsethez nem jó a régi "scatter file"-t generáló software(MTK Droid), az ehhez való újabb eszköz (MiracleBox) pedig pont ma reggel szivatott 1 órát... most inkább kézzel megcsinálom egy szövegszerkesztővel.
Viszont van jó hír is, az XDA fórum hivatalos Pixi3 topikjának fejlesztője segít egy custom ROM-ot csinálni a 10"-os verziónkhoz, hogy valami értelme is legyen a rootolásnak (legalábbis én nem látom sok értelmét a root-nak a stock ROM-mal).
Amint van valami kézzel fogható, írok.
Meg lehet összedobok egy angol/magyar friss leírást a Pixi3 (8079) backup/root/recovery-ről, ha már ennyit szerencsétlenkedek az elavult infok miatt. -
lumija620
tag
válasz
gyulazsolti #206 üzenetére
Konkrétan a green go nak nem találtam linket,tesco-ban vettem,de belinkelek egy aliexpresseset, gyakorlatilag megegyezik vele.
Ez az: [link]
Erősebb ütődéskor kipattanhat a sarkaiból, de sokkal jobb mint a sima pántos megoldás szerintem. Nyílván a gyári tokja lenne az igazi csak sajnáltam rá a pénzt mert nem munkaeszköznek vettük. -
lumija620
tag
válasz
gyulazsolti #204 üzenetére
Végül egy majdnem ugyanilyen GreenGo tok lett hozzá.
Billentyűzetet még n használtam hozzá... -
destroy_
csendes tag
Sziasztok! Olvastam, hogy többen sikertelenül próbálták rootolni a tabletjüket. Én is futok egy kört:
Először egy backuppal: https://forum.hovatek.com/thread-526.html
Aztán egy Winre telepített KingRoot-tal: https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65172143&postcount=406
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ezúttal egy 10 hüvelykes képátlóval rendelkező, hangsúlyozottan kedvező árú táblagépet próbáltunk ki. Ha nem nagyok az elvárásaink, akkor azoknak még meg is felel.
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple TV eladó
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest