- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumija620
tag
Tokot ki,milyet használ hozzá?
-
Kolty
aktív tag
Be lehet állítani valahogy hogy rákérdezzen , h ha letöltök valmit hova mentse?
-
lumija620
tag
Leírom annak ellenére,higy nagyon gyenge topic és válaszra sem nagyon várhat az ember!
Rootolás nélkül, ntfs 32 gb-os pendrivét is felismer,kezel a tabi csak egy appot kell letölteni.
A tárhelyre írnám,hogy 4-5 gb-ot foglal az android rendszer, 2 gb-ot a feltelepített progik, a többi 3 gb szabad. De tényleg megtévesztő ahogyan irja a tárhely kezelö. -
Kolty
aktív tag
Enyém is ilyen.
Akkor az összeset pénteket gyártották.
Próbálta esetleg valaki garanciás szervízbe küldeni a készüléket a tárhelyes problémái miatt? -
Findzs
addikt
válasz
MascarpHone #190 üzenetére
Olvas feljebb párat
Írták már hogy az android lefoglalja kb a felét.Minden eszközön így van amin android fut, hogy valamennyit lefoglal az op rendszer.
-
MascarpHone
csendes tag
Sziasztok.
Olvasgatom, hogy nem kezeli rendesen az sd.t.
Nekem olyan gondom lenne, hogy a tárhelynél a következőt látom.
Összes hely. 4,38Gb. Elérhető 3,32
Nem 8Gb.nak kellene lennie a teljes helynek? -
Findzs
addikt
válasz
anonimus25 #187 üzenetére
Igen én is többször, többfélével próbáltam egyik sem tudta rootolni.
Itt is írják lépésről lépésre hogy kell kingrootal: [link]
(#188) KubanitoS
Pedig de jó kis tab lehetne ha ezek így működnének ahogy leírtad.
Nekem 1 db játék van rajta meg 1 böngésző és 200 mb üres helyem van.
Pedig amit lehetett mindent leszedtem letiltottam stb. -
KubanitoS
veterán
válasz
anonimus25 #187 üzenetére
Egy Cyanogen modot én is el tudnék azért viselni rajta. A tárhely egyből a duplájára ugrana alapból, lehetne mozgatni a programokat az sd kártyára, talán menne az NTFS sd kártya is...
-
Kolty
aktív tag
Olyan kérdésém lenne, hogy az "sd kártya törlése"-t elvégezve az ezköz formázza is-e a salyát fájlrendszerére a kártyát? Vagy vegyem ki és foermázzam le pc. így nagyobb esély van rá,h felismerje?
-
lumija620
tag
Látom nagyon nem pörög a fórum, de ha valaki olvassa kérem jelezzen már vissza,hogy kezel a tabi otg kábelen keresztül pendrive-ot,mert nekem sehogy sem sikerült csatlakoztatni. Frissen formázott FAT 32 pendrive!
Nagyon fontos lenne! Köszi előre is! -
lumija620
tag
válasz
gyulazsolti #182 üzenetére
Kérdezném ismet,hatha valaki tudja,hogy pendrive-ről lejátszik jobb minőségű( 5-6 gb) videókat vagy ott is korlátozza mint az sd kártyánál. Koszii előre is!
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, hogy aki nem a saját billentyűzetével használja a tabletet, milyen billentyűzetet ajánl.
Vezetékessel próbáltuk azt nem ismeri fel. Helyesebben összekeveri a betűket.
Magyar billentyűzet érdekelne. -
Kolty
aktív tag
Ma megjött a tablet.
Rendben van az úgy ha azt írja azt írja a fájlkezelő, h teljes terület 4, 38 Gb?
Köszönöm. -
KubanitoS
veterán
válasz
lumija620 #170 üzenetére
A hardvernek nem okoz gondot a videolejátszás, a megfelelő felirat megjelenítéshez pedig le kell szedni egy normális videolejátszó programot. Én a VLC media playert ajánlom.
Arra azért vigyázz, hogy a gép csak a FAT32-es formátumú SD kártyákat fogja felismerni. Ennek az a hátránya, hogy 2GB-nál nagyobb méretű videofájlokat nem fogsz tudni rámásolni. Ahhoz már NTFS kell, amit a Pixi nem tud lekezelni valamiért.
-
lumija620
tag
Üdv,gondolkodom egy Pixi vásárlásán, érdeklődöm,hogy mennyire kényes a videók ( filmek ) lejátszására? Avi,mkv,xvid...stb., ill feliratot tudtatok e kezelni vele?
Köszi előre is! -
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e külön töltője a tabletnek? Vagy hogyan oldható meg pl, h valami rá legyen még csatlakoztatva és töltés is menjen.
Köszönöm. -
Findzs
addikt
válasz
anonimus25 #165 üzenetére
Még azt kellene kipróbálni, hogy mondjuk egy másik tabon ami kezeli rendesen sd -re telepíteni egy játékot és utána az sd -t átrakni ebbe.
Elindulna vajon?Egyébként ha tudom, hogy ilyen hülye módon kezeli/nem kezeli a tárhelyet nem vettem volna meg.
Egyébként minden másban megvagyok vele elégedve, szép a képe, gyors (amire nekem kell), akku tűrhető, és minőségben egyben van a tab.
Csak éppen szinte a használhatatlanságot súrolja, hogy alig lehet rá rakni valamit.
Csak tudnám minek rá a gps? Egy offline navi europa térképpel rá sem férne. (vagy, csak az)A lenovon gyárilag telepítve van a kingroot
-
anonimus25
aktív tag
Nekünk is van egy ilyen tab,towelroot,kingroot egyik sem rootolja.hibát ir ki.pcvel kellene de teglát nem akarok belőle csinálni.pontos root leírás nincs hozzá.de így micro sd esélytelen hogy átpakoljunk rá.meg ugye a gari is ugorhat sajnos.bár ez a szarakodása az androidnak,qkkora marhaság ,ezt aki kitalálta,ne kezeljen micro sd-t egy ugymond op rendszer.
-
Findzs
addikt
válasz
arnyekxxx #163 üzenetére
Letöltöttem már egy másik verziót direkt amit ehhez az android verzióhoz írtak de az sem tudta rootolni.
Ráadásul benyeltem valami idegesítő reklám malware -t ami időközönként mindig felugrik, még játék közben is.
Most egyenlőre úgy tűnik a malwarebyte telepítése óta nem jött fel, de érdekes módon a progi sem írta, hogy talált valamit
Tuti, hogy a kingrootal települt fel úgyhogy egyenlőre nem próbálkozom, le is szedtem.
-
KubanitoS
veterán
Magának az androidnak tudnia kell a programmozgatást, de sajna a Pixin valami butított 5.0.1 fut, ez nem tudja, legalábbis nálam sem működik.
Hosszútávú megoldást jelenthet egy root + főzött rom feltelepítése (gondolom létezik ilyen). Ha ez jól sikerül, akkor semmi gond, ha tönkreteszed a gépet, "téglázod", akkor a kérdéses lehet a garancia is.
Link - csak saját felelősségre.
-
Findzs
addikt
Beleraktam egy sd kartyat beallitottam alapertelmezett iraslemeznek de az alkalmazasok kozott igy sem jelenik meg az alkamazas atrakasa sd kartyara funkcio.
A lenovon van ilyen barmelyik alkalmazast at tudom rakni sd - re.Rootolni hogy lehet egyszeruen garvesztes nelkul?
Mert ahogy latom vannak progik amik at tudjak rakni az alkalmazast de csak root joggal.Milyen felesleges hulyesege ez az androidnak? Erthetetlen 😡
-
Findzs
addikt
Na megjött a tab
Teljesen jó frankón megy rajta minden nem szaggat a játék sem amit szoktam tolni. A weboldalakat is pikk pakk betölti
Ennyi pénzért nincs jobb tab a piacon. A kisfiam 8" lenovoja 45 ezer volt es nem gyorsabb csak az akkuja jobban bírja.
Csak sajnos megjártam a tokkal
Volt itthon egy 10" tok mert már korábban volt 10" tab a házban gondoltam annak jó lesz a tokja hozzá.
Hát nem mert ez 10,1" 16:9 a régi meg 10" 4:3 lehetett.
Egyébként nem is értem mert mindkettő felbontása 1280x800
Na mindegy kell egy tok mert így kényelmetlen használni. -
KubanitoS
veterán
Van rajta gyárilag is fólia. Nem valami nagy szám, nem hinném, hogy a karcolásoknak különösebben ellenállna hosszabb távon, szóval érdemes lehet minőségibbet rátenni. Ha nincs napi szinten hurcolászva a tablet, akkor nem feltétlenül kell azonnal fóliát cserélni, én sem foglalkoztam vele, nincs is különösebb probléma vele. Az ujjlenyomatokat azért szépen gyűjti.
-
Findzs
addikt
Tervezek venni egy ilyen tabot.
Van rávaló fólia? Mert hirtelen az aliexpressen nem találtam.Gyárilag van rajta valami?
Most 29990 az edigitalon ingyenes szállítással.
-
re-d-evil
tag
Hali, a nejem csak azt hajlandó használni - igaz, ő Talkback-kel együtt.
Alapból jól fut, élvezhető, ám a Talkback-tól néha megakad, de az se vészes.
Nagy hibáját én abban látom, hogy sok helyet foglal az alkalmazás, folyamatosan "hízik", így ajánlott sűrűn tisztogatni benne, sőt, néha nemárt újratelepíteni sem... -
fa4hu
őstag
Használja valaki a Facebook alkalmazást rajta? Élvezhetően fut, lehet mellette böngészni normálisan? Mennyit bír az aksija a tapasztalatok alapján?
-
re-d-evil
tag
válasz
monosgeri21 #147 üzenetére
Hali, a Play, vagy az eszköz biztonsági beállításainál keresgélj, valami biztos nem engedi az auto frissitést... Nálam szépen teszi a dolgát, csak lezárt képernyőnél akadozik.
-
monosgeri21
tag
Az mitől lehet, hogy nem hajlandó frissíteni az alkalmazásokat az áruház? Automatán se frissít és ha manuálisra teszem akkor se listázza fel a frissítendő appokat, pedig tudom, hogy lehetne őket, mert most lett beüzemelve a gép. Egyesével rákeresve az alkalmazásokra már felhozza a frissítést, na de ezt most komolyan egyesével kell eljátszani?
-
zeno79
őstag
Kerdeznem attol, aki KingRoot-tal rootolta a TAB-ot, hogy nem hülyül meg tőle? Nem fog furán működni?
-
Magnum_
nagyúr
One more thing: kijelzovedo folia?
Van gyatilag, dr az fos ugye.(Btw 2,napja be sem kapcsoltam a laptopom)
-
Magnum_
nagyúr
Na. Sracok. Univerzal tok?
-
arnyekxxx
veterán
kingroot (persze aztán a google folyamatosan rinyál, hogy hatalmas veszélynek vagy kitéve)
Megnéztem tök sötétben egy fekete főcímkezdetet és nem volt körbe bevilágítás. Persze nem plazmatévé, feltolt fényerőnél tök sötét szobában a fekete az szürke, de mondjuk olyankor simán kiégeti az ember szemét, szóval ugyse nézi senki sötétben feltolt fényerővel
-
rvgy75
aktív tag
Hello. Lenne 2 kérdésem.
Lehet-e rootolni? Videozásra venném és érdelne a háttér világitás olalt beszűrődik-e ? Nagyon bosszanó tud lenni mikor alul felül ahol marad fekete sáv ott átszűrődik a világitás
remélem érthető -
KubanitoS
veterán
Örülök, hogy elnyerte a tetszésed a kütyü. Én ezt a tokot használom, kihajtható, teljesen jó.
Bocs a félhomályban készült, gyenge képért. A lényeg remélhetőleg látszódik.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
re-d-evil #117 üzenetére
Lett volna, 1000-ert. De ilyen gumikkal kell fogatni a sarkokon es mivel keskeny a kava, belelogna a kijelzobe.
Igazabol nekem (apunak) egy sima belebujtatos bőrszerű tok kene, amibol csak kicsusztatja.
Van is ebayen, de 3cm-vel szelesebb, mint a tab, mert ez widescreen. -
re-d-evil
tag
A nejem vett hozzá egy sima átlagos 10"-os tabletre való (rózsaszín
) kihajthatós tokot...
Valahol a Nyugati aluljáróban 2500-ért. Nem mondanám, hogy nem láttam jobbat nála, de a célnak megfelel. Lehet benne forgatni a tabot, és fel is lehet támasztani képernyőnek.
De lehet, hogy az MM-ben is lett volna. -
Magnum_
nagyúr
kéne tok, fiúk!
ki mit használ?
-
Magnum_
nagyúr
Magamnak is nagyon elfogadnamy komolyan.
Duplakoppos ebresztes jo, kijelzo jo. Ma errol tanulok :-)
-
-
zeno79
őstag
válasz
KubanitoS #105 üzenetére
Többé-kevésbé egyet értek Veled, de egy speciálisan cikkolvasásra készült progik (pl. a hir24-szerűek), szerintem hatékonyabbak, instantak. Gyorsabb vele, mint megvárni míg a sok flash-es, reklámos oldalak betöltődnek. Vannak "mobilra" optimalizált portálok, tudom.
TV-újságnak is nekem a TV24 tökéletes, szűrhetek-rendezhetek stb.
Szóval egy jól megválasztott lightweight program jobb.
Nem egy erőmű, gyakran komótos (a telómhoz képest), de a mérete kárpótol, és tkp. elég jól használható a mindennapokban, és az akku is jól bírja. -
KubanitoS
veterán
Hi,
Maga a készülék erre teljesen alkalmas, de olvasgass inkább. Én a böngészőböl nyitnám meg a weboldalakat, erre a célra szerintem marha felesleges plusz kacatokkal terhelni a gépet. Bár őszintén szólva igazából marha mindegy.
Menni fog így is, meg úgy is. Hely is marad bőven.
Filmnézéshez én a VLC-t ajánlanám.
-
Magnum_
nagyúr
Sziasztok.
Apam (66eves) szeretne egy tabletet. Kb arra kene, hogy este-reggel, hetvegen hirportalokat atporgesse. El sem tudom kepzelni, hogy mas appot hasznalna-e. Egy microsd karin neha ratolnek neki filmeket. Ez akkor legyen mondjuk 3-4app.
Ezt meg jol kezeli a memoria?
Egy index/origo mennyi ido alatt tolt be kb, illetve mennyire hasznalhato? Melyik a jobb megoldas? Chromebol megnyitni, vagy az appjat telepiteni ennek a ket hirportalnak? -
re-d-evil
tag
válasz
arnyekxxx #102 üzenetére
Már kerestem, de nem találtam, hol lehetne kilőni. Persze teljesen nem akartam letiltani, mert az jó, ha időnként felkinálja, hogy a szemetet kitakarítja. Amúgy nekem egy nyolcGB-s van benne, még 2,5GB szabad hellyel. A belsőn viszont a sok szemét miatt kb csak 600MB marad...
takarítás után is csak 1GB...
A normális működés miatt már sokmindent nem igazán merek rátenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ezúttal egy 10 hüvelykes képátlóval rendelkező, hangsúlyozottan kedvező árú táblagépet próbáltunk ki. Ha nem nagyok az elvárásaink, akkor azoknak még meg is felel.
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest