Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
clair13
újonc
Sziasztok,
a segítségetekre lenne szükségem. Angol nyelvű Alcatel One Touch Idol X-em van. A gyerkőc ma megszerezte és addig nyomkodta, hogy valami segítő modulba lépett be, így a telefon akármit csinálok angolul dumál, hogy éppen hol járok. Sajnos meg sem tudom keresni, hogy hol találta ezt a remek funkciót mivel csak a főképernyők műküdnek pörgetni az oldalakat nem tudom.
Februárban már jártam így, akkor még teljesen új telefon volt, így resettel megoldottuk. Most viszont annyi infó-adat van benne, hogy ezt nem szeretném meglépni.Ha erre nem nincs segítség és valóban resetelni kell, akkor hogy működik az adatmentés és a visszatöltés? Én nem vagyok nagy angolos így a menüben annyira nem tudom eligazodni, csak a megszokott dolgokat ismerem!
Köszi előre is a segítséget!
Üdv: Klári
-
clair13
újonc
Sziasztok,
tegnap kaptuk kézeh új Alcatel Idol X OT-6040D Mobiltelefonunkat. Sajnos nem magyar menüs.
Este a párommal nyomkodtuk próbáltuk magyarosítani sajnos sikertelenül. Viszont sikerült valamit bekapcsolnunk azóta egy női hang dumál, hogy mikor mit csinálunk, de csak a főképernyőt engedi használni.
Valahol a beállításoknál rontottunk el, de ha előhívjuk a Settings menüt, akkor a Battery managementnél nem tudunk lejebb menni. Az asztalnál sem engedi, hogy lapozzunk. Ha a beállításoknál valamhova be akarunk lépni, akkor háromszor rá kell lépni a menüre.Tud valaki segíteni!!!!!!!
Köszi: Klári
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest