Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
helixP #11041 üzenetére
Az tény, hogy a személyes véleményem, de attól még nem tetszik. A körhintával az volt a legnagyobb bajom, hogy fehér (ha nem nagyon világos a kép akkor szürke) és világoskék volt a Widgetek alapszíne. Sajna ebben is visszaköszön ez a páros.
tpeti78 Jó legyen fekete, -bár nem annak látom- de a kis betűk pl. a "Munkahelyi" szöveg nem fekete.
Ez csak azért írtam le, mert ez engem zavar, számomra csalódás!A Widget beállítást közben megtaláltam. Mindenre gondolta, csak erre nem.
Egyébként eddig szépen gördülékenyen megy, komoly problémába nem szaladtam bele. Bár a névjegyek megviccelte, nem tudtam telefonálni egyes neveknél, mindig a Skype vagy Telefon választás jött fel, hogy válasszak alapértelmezettet. Kiválasztottam, utána semmi, majd kb. fél óra múlva jó lett magától
Tetszik a rugalmasabban kezelhető névjegye pl. több dátum adható, és át is nevezhető.
A GPS a panel ablakban most nem jön be, ami GB alatt ment. Kint még nem próbáltam.Az adataimat a GB alatt ClodBackuppal készült mentésből állítottam vissza. A programok is szépen települtek, így kevesebb volt a dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest