- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mana86
tag
válasz
eneszi #19335 üzenetére
Szia!
Igen, ezt már olvastam, de nem teljesen értem. Ugye rám a következő rész vonatkozik.GB Telenor ROM rootolása:
qltsar kollégának köszönhető:
1. USB Debugging / USB Hibakeresés : BE!
2. A készülék driverei legyenek feltelepítve!
3. A telepítő az install.bat file-al indítható az előző két feltétel megléte után parancssorból.
LetöltésGyanítom ezt a 2.2.2 részben kéne helyettesítenem valamivel. De nekem akkor most ugyan úgy telepíteni kell a Java és Android SDK-t? Ráadásul a linkelt oldalon valamiért nem látom a képeket ami alapján telepíteni kéne. :/ Mit jelent az, hogy a készülék driverei legyenek feltelepítve? Letöltöttem mindkét programot, de az egyikkel managelni lehet a telefont a másik meg elf0$$a magát mikor a szoftvert tölti le netről(upgrade Q 1.9.9). :/
Vagy ugyan úgy kell csinálnom mindent mint a 2.2.2-nél csak a SuperOneClick helyett azt a programot használom amit a Letöltés alatt találok meg?Hogy tudok recovery-t telepíteni rá? Tényleg bocsi a sok hülye kérdésért, de lehet már azért van mert minden szart végigolvastam magyarul és angolul és már minden kavarog bennem. :/ El vagyok tévedve.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest