Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én pl tudom hogy lehet megkerülni a reklámokat mégsem teszem yt-n se, mert csak azokat nézem ott is 99,9%-ban, akikre fel vagyok iratkozva, tehát a kontent érdekel amit gyárt. Innentől pedig azzal a 10 centtel vagy akármennyivel amit azért kap mert megjelent a reklám, hát támogatom ha már ugye... ezért whitelistes a ph is.
egyébként ezen gondolatmenet mentén ha a videósok akiket nézek behoznak fizetős csatornát, és a kontent is igazodik hozzá, akkor simán fizetek érte.
az egységsugarú usert meg egyáltalán nem érdekli hogy van e reklám előtte vagy sem. általában akit ismerek egyszerűen le se sz@rja. fullscreen egyébként is, az alsót max kikattintja, 3 sec után meg kivágja a reklámot ha bejött és kész. ez szerintem nem akkora gond. ha mindenki blokkolná, a google addig dolgozna rajta amíg nem tudnál nézni rajta semmit blokkolóval, így is nullszaldó körüli a történet, ha most elindulna masszív veszteséges irányba az senkinek se lenne jó. neked se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest