Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
pisix-el nekem olyan problémám volt (megfelelő topikban írtam is), hogy az nfs shift-tel szívtam ezerrel win7 alatt... (minden más csontra ment, az viszont szórakozott) egyszer elindult, aztán nem és csak win98 módban ment teljesítményromlással... szórakoztam újabb fiziksz-el meg vga driverrel és úgy "meggyógyult", csak a win kezdett randomra fagyni... de úgy, hogy még flash animációk közben is... (játék közben viszont terhelés alatt ritkábban fagyott) és a shift megjavult... ment, mint a golyó, holott elég gyenge a procim is... az atisok is szidták a játékot, hogy erős kártyával is akad indulásnál... kikövetkeztettem, hogy win7 alatt randomra vagy ment a physix+játék, vagy lehalt indulásnál... de ha ment, akkor jól ment... új driverrel elindult rendesen, csak jöttek a fagyások (driversweeper-rel takarítottam drivertelepítések előtt, ahogy kell) win98 módban meg úgy ment, mintha a physix ki lett volna kapcsolva... szaggatott... káromkodtam jó pár sort és gyalultam az új fizikszet meg drivert és ment vissza a régi, amivel azóta is stabil a rendszer... ennyit erről...
...ez egy példa, hogy nvidiásként is lehet szívni a fiziksz-el meg driverrel
nem tudom mi lehetett végső soron a gond, mert a win7 egyébként kő stabil és az új driver környékén lehetett valami gáz... talán nem szerethette a giga lapomat, amin van egy (letiltott) integrált vga is? 
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem tudom mi lehetett végső soron a gond, mert a win7 egyébként kő stabil és az új driver környékén lehetett valami gáz... talán nem szerethette a giga lapomat, amin van egy (letiltott) integrált vga is?