- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor_560sec
aktív tag
Itt sem latni mar 2x2 kitet ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
waithEard
őstag
Tudása rendben lévőnek látszik, de a kinézete nekem túl izés...
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
kovy79
őstag
válasz bmollszeptim #35 üzenetére
+1
Kb, mintha az autókereskedésben kitennék a dízel kocsira, hogy benzines. Elvégre úgy megy, mint a másik...
Tudom, hogy sarkítás, de szerintem ez már majdnem átbaxás. Ha valakinek lp kell és árlistán látja az elnevezést és megrendeli a neve, tudása alapján, akkor mi van??[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Apika
addikt
Ezek a memóriamodulok már kinézetre is nagyon szépek... Csalogatják az embert a vásárlásra...
-
kovy79
őstag
válasz bmollszeptim #29 üzenetére
Az a gigamegaultralowprofile...
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Mr.Csizmás
titán
kétszer volt g.skill ramom, mind a kettő jó vétel volt
ez meg egy simán normál magasságú, csak nincs koronás hűtője.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
emre33
addikt
-
bmollszeptim
aktív tag
na ez most mitől alacsony profilú?akkor ez mi?[link]
üdv.
-
.mf
veterán
IGP-knek már többet számít.
És ahogy már többen is mondták, ez csak normál méretű, nem LP.
Amúgy mi ez, 1,5V-on csak 1866, az is elég laza időzítésekkel? Másfél-két éve lett beharangozva a "hamarosan érkező" csodaram, ami 1,5V-on a 2400-at tudja hasonló időzítéssel, csak nem elveszett útközben? Pedig ahogy a SoC-ek és az egyre erősebb, de a közös IMC-t használó IGP-k felé haladunk, egyre égetőbb szükség lenne rájuk.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Recon666
Közösségépítő
Jófélék.
-
banhammer
veterán
A kéknek nagyon szép színe van.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
senior tag
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
tomic
addikt
Úgy is bővíteni szerettem volna, legalább kipróbálom.
-
kovy79
őstag
válasz #72042496 #11 üzenetére
Én is azt néztem, hogy hol alacsony profilú ez a G.Skill memória?
Esetleg nézőpont kérdése, mivel a "gamer" moduloknál valóban alacsonyabb, de normál magasságú!!
Ma már az is nagy szó, ha valami normális és megfelel egy szabványnak??(#13) KaiotEch, miért, szerinted mi?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha valaki olyan RAM-ot keres, amelyik megéri az árát, akkor a fenti linkemben talál is egyet. Ezek a G.Skillek másról szólnak.
KaiotEch: LoL.
kovy79: Hát ez az, hogy a low profile egy szabványban lefektetett dolog: 1,2" magas modulokat jelent, amelyek az 1U magas rack-ben függőlegesen elférnek.
[ Szerkesztve ]
-
Amacs
aktív tag
Tetszetősek, de gyanítom csak addig, amíg nyilvánosságra nem kerül az áruk
Egy bizonyos idő után meg már nem éri meg drága új ramokat venni a folyamatosan fejlesztgetett gépbe.
Persze a célközönségnek megérheti olyan áron is, amilyenen majd forgalomba kerül. -
törölt tag
Már nem azért, de az alacsony profilú memória az ilyen, a cikkben szereplő meg normál magasságú. Mivel a rajta levő borda a szokásos gagyi, de legalább nem 10 centi magas, azt is mondhatjuk, hogy semi-gamer fajta.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jófélék, de biztos nem a legolcsóbb kategórába lesznek majd besorolva ár-ügyileg.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
rviktor25
tag
Erős a gyanúm, h 8GB 2133-as nem 12k -ért lesz, mint az 1600-os Corsair-em
Chiwasuu!!!
-
nagyúr
Tetszetősek. Bár nem nagyon van G.Skill memó ami szarul néz ki vagy épp szarul dolgozik.
-
cbr688
senior tag
2133-as ramoknak kiváncsi lennék az áraira...az már ddr4-nek is elmenne, mondjuk ezek az időzítések...
-
lajtika
aktív tag
Jól néznek ki. De a G.Skill nem a legolcsóbb márka.
-
CoDWaW07
őstag
F*xa memóriák, ha az áruk is jó lesz akkor lehet beruházok rájuk , úgy is kéne már egy kis bővítés
[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4