Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
válasz
Silentfrog #1 üzenetére
"...Igy nálam nem sok értelme lenne az aksis tvnek,mert ugyis csak a" hangyaháboru", műsorát nézhetném."
Emlékszem mennyit néztem régen a hangyaháborút
régen a kis fekete-fehér
tv-n...nem ugrik be a márkája de úgy rémlik Made in hungary volt -
Badman 4ever
őstag
Felhasználási javaslat:
notebook/asztali gép batár nagy akkus UPS-sel + mobilinternet + online adás + akkus TV -
törölt tag
Még kempingezőknek jó lehet.
-
-
lapa
veterán
ja, egyébként egy nagyobb autóakksi egy átlagos notit az usb-s tunerrel együtt is elhajt mondjuk 2 napig (100Ah, 12W, 50% kisülés).
és ha magad elé rakod messze nagyobb a képe, mint a tévének.
-
A Kisvakond végét sosem hagynám ki, de egy focimeccset akár teljes egészében is mellőzni tudnék.
Bár ezeknek a TV-knek még mindig nincs helye az otthonomban, egyszerűen nincs rá szükségem/szükségünk.
-
eXodus
őstag
válasz
Csabroncka #12 üzenetére
Az áram jobban meg tud b*szni.
-
lapa
veterán
válasz
Csabroncka #12 üzenetére
kivéve a noti mobilnettel. azzal még a legyet is letöltöd röptibe'.
-
bigga
aktív tag
válasz
Csabroncka #8 üzenetére
Biztos nem lesz örök életű az akksija, főleg ha az ember csak néha használja - 3-4 év múlva meg lehet nem is gyártanak majd hozzá semmi kiegészítőt - ahogy ez lenni szokott - mehet majd az elektronikai hulladékok közé..
-
S. Szabi
őstag
Szerintem nem rossz ötlet, pl. kisebb áramszünet idején meg tudsz nézni rajt Pendrive-ról egy filmet
-
Csabroncka
addikt
Ha van felesleges dolog akkor azt hiszem ez az. Másrészt képzelem, kb 3 év után mennyi pénzért lehetne benne akkumulátort cserélni.
-
arpeen2
senior tag
Minden tiszteletem a Toshibáé, de ekkora parasztvakítást, mint az akkumulátoros TV régen nem láttam.
-
feelgood
tag
válasz
Silentfrog #1 üzenetére
és ha kikötöd a számítógép (notebook) képét a tv-re akkor sincs értelme?
-
Xaels
félisten
válasz
Silentfrog #1 üzenetére
Mondasz valamit, én is pont erre gondoltam. De ha csak helyi a probléma attól még lehet a hajunkra kenni az akkus tv-t ha olyasmit akarunk nézni amihez kell a dekóder.
-
Silentfrog
veterán
Nálunk amikor elmegy az áram,akkor sokszor az egész városrészbe sincs,igy se intrnetezni,se tévézni nem tudok,mert nincs szolgáltatás/valoszinűleg a kábelszolgáltato is árammal dolgozik,nem a mokusok tekerik a generátort
/
Igy nálam nem sok értelme lenne az aksis tvnek,mert ugyis csak a" hangyaháboru", műsorát nézhetném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest