Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
Első csomag behúzva, köszi!
-
a2d2
addikt
Teljesen jó játék lehetett volna ha nem lenne egy bughalmaz.
Nem értem a fejlesztőket, beleölnek éveket egy játék fejlesztésébe és utána nem képesek pár napot még ráfordítani hogy kijavítsanak holt egyszerű hibákat (pl skill tree bugok).
Az első részt még megvettem Steam-en de miután végigjátszotam a második részt már csak Humble Bundle-ban vettem meg, de azt épp csak elkezdtem. Ezt a Final cutot is csak azért vettem meg, hátha egyszer kijön egy nagy javítás rá és élvezhető lesz.
Mindenesetre ezek után Neocore-os játékot soha nem veszek meg, max csak ilyen csomagban. Számomra leírták magukat, pedig örültem a magyar fejlesztésnek. -
törölt tag
Azért az átlagos játékidő sok mindent elmond a Van Helsing sikeréről. Kb az első act végéig viszik csak az emberek ezek szerint.
-
ldave
félisten
Az Endless Legends az egyik legjobb Civ játék, aminek nem Civ a címe
-
errorcode06
őstag
Nem is rossz, csak kár a border2 hiányzó dlciért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Formula-1
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest