- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Na igen... egy fontos lépést kihagytam, azaz elfelejtettem megemlíteni. Szólni kell 000webhost adminjának, hogy az aggregator.tk domaint rendelje a tárhelyedhez, azaz hogy az is oda mutasson szerver szinten. (Virtualhost, apache stb
)
Előtte pedig neked magában a tk domain beállításaiban kell engedélyezni a DNS szolgáltatást és meg kell adnod a szerver IP-t az A és az MX rekordokhoz. Az MX rekord a levelezésért felel, az A rekord pedig arra a megadott szerver IP-re irányítja a domaint. Ha DNS szinten ez megvan és szerver szinten is le van kezelve a dolog, akkor minden úgy fog menni, ahogy szeretnéd és akkor nem lesz baj abban az esetben sem, ha átírod WP-ben az oldal címét aggregator.tk-ra. A linkek is így fognak kinézni: aggregator.tk/tartalomcime.html
-
The DJ
addikt
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de sejtem
A WP-ben telepítéskor meg kellett adni az alapértelmezett webcímet, ha ott a 000webhost címe szerepel ott (http://aggregator.net78.net), akkor ezt át kell írnod aggregator.tk-ra. De ez még kevés. A .tk domain admin felületén nem átirányítást kell választani, hanem aktiválni kell a .tk ingyenes DNS szervíz szolgáltatását, így nem leszel az aggregator.net78.net címhez kötve és a linkek is az aggegator.tk-hoz fognak kötődni. Persze ez így leírva bonyolultan hangzik, fejből én se tudom már pontosan hogy működik a tk esetében, de pár klikk csak az egész.
-
The DJ
addikt
Gratulálok, egész pofás lett így elsőre, látom minden fontosabb elem benne van, találtál kiegészítőket is. Egyébként a sablont is lehet magyarosítani meg minden egyebet is, ami alapértelmezetten angol és nem tartalmaz beépített lokalizációt. (Ez a "stay updated via rss" szövegről jutott eszembe
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple asztali gépek
- Monitor hiba topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest