Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebit
addikt
válasz
TheLion001
üzenetére
közvetlenül kösd rá a 360 r-t a gépre, és az smb50.exe-vel mérd meg a vonalat, küld el az adatokat.
-
dchard
veterán
válasz
TheLion001
üzenetére
Ha ennyire hiányosak a hálózati ismereteid, inkább hagyd a fenébe az egészet. Nem bántásból mondom, de annyi időm nincs, hogy triviális dolgokat is elmagyarázzak. Gugli és wikipédia mind megmondják magyarul, hogy mi az a telnet, és azt is, hogyan kell használni.
Dchard
-
dchard
veterán
válasz
TheLion001
üzenetére
A fölötted lévő kommentbe leírtam mit kell kiszedni.
Van egy másik kiemelt írásom is "ADSL, minden amit tudni akartál" címmel. Ajánlom figyelmedbe. Abban le van írva, mik a fontos paraméterek, és hogy a számok mit takarnak.
Breki: hüvelynél az "ADSL modem teszt (2. rész)" című itteni írásomban megtalálod, hogyan lehet lekérdezni a vonali paramétereket. Amúgy ez a modem egy löveg fos (így szó szerint), úgyhogy én óva intek tőle mindenkit.
Dchard
-
dchard
veterán
válasz
TheLion001
üzenetére
A hard reset annyit tesz, hogy bekapcsolt módban nyomod legalább 10 másodpercig folyamatosan a reset gombot a modemen, majd elengeded.
Ilyenkor a modem gyári beállításokra áll vissza.
Másodszorra írom, hogy nézd meg van-e ADSL szinkron, ha igen, milyen vonali paraméterekkel.
Dchard
-
dchard
veterán
válasz
TheLion001
üzenetére
Az ADSL maga szinkronba áll? Holnap előtúrom a 360T-met, mert a menüjük elég hasonló, de első körben ellenőrizd, hogy van-e ADSL szinkron. Ha van, akkor biztosan beállítási hiba, ha nincs, valszeg akkor is.
A modem mindenképpen legyen Bridged PPPoE módban, az ADSL beállításoknál pedig az ADSL2+ (multi-mode) beállítás a nyerő. Elvileg, ha csinálsz egy hard resetet, akkor ezekre áll vissza.
Nite: van, csak időm nincs összeszedni és leírni.
Dchard
-
dchard
veterán
válasz
TheLion001
üzenetére
A 380T valószínűleg félre van konfigurálva, azért nem akar működni, amúgy a 321B mögött a második legjobb modem.
A 321B mindenképpen jobb akár a letöltési sebesség, akár szolgáltatás szemszögből vizsgáljuk, így ha veszel modemet, mindenképpen ezt ajánlom.
Dchard
-
Breki
veterán
válasz
TheLion001
üzenetére
Amit ismerek arról írtam.
De énis csak jövendő felhasználóként vagyok ott
-
Breki
veterán
válasz
TheLion001
üzenetére
-
Breki
veterán
válasz
TheLion001
üzenetére
Ha pesti vagy és gondolom az vagy mivel nem írtál várost
én ezt találtam a legolcsóbbnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- További aktív témák...
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest