Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
a pendrive usb3.0-as legalább mert azt nem írja, már jó lenne ha jönnének azok is...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
marcias
őstag
Ha a 64GB-os változat lenne 25k körül, én vennék.
-
antikomcsi
veterán
Ja alakul, 40 giga 100 dolcsi. Csak pont ennyibe keröl 2 db. 500-as F3-as HDD, és raid 0-ba ott van egy 1 TB-os rendszerpartició. 40 gigára még az op rendszer sem fér fel azzal a pár kedvencnek nevezett játékommal együtt.
Persze, biztos gyorsab az ssd, mint egy összefűzött tömb, de azt is mérlegelni kell, hogy 40 vs 1000 giga ugyanannyiért.
-
zazahoho
őstag
Mostanában olvastam,hogy év végére eléri az 1gb/1$ arányt az ssd,de szakértő szerint ez csak 50% kereslet növekedést eredményez,2012 az amikor 1 gb/0.42 cent lesz az ár ,és addigra a piac 40%-át is elérhetik az eladások csak mire ez hozzánk elér kicsit mindenki rátesz és ezek a számok hatványozódnak :
Silentfrog: kitartás ,én is várok még ,mert velocinál ár -érték arányban még nagyon távol van
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
myteve
tag
tetszik az irány.ha lesz valami 60-90 gigás modell, abba beruházok. végre emberibb SSD, ezaz!
-
Angel1981
veterán
40GB-os jó minőségű SSD 100 USD-ért...
Alakul a dolog! -
lee56
őstag
Naja csak kicsit lassan haladnak az árcsökkentéssel, még ez a 40GB-os se nevezhető valami olcsónak, főleg ha EURóba nézzük a 100at. A másik meg hogy mire ezek igazán olcsók lesznek, 1 játékot nem tudsz majd feltelpíteni mert nem fog ráférni, és aki ssd-t vesz nem a szupermario classic 2010 miatt teszi feltehetőleg
No Comment
-
zazahoho
őstag
ssd ára szépen megy lefelé ,csak így tovább
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
lujó55
addikt
Hát ez a pendrive nagyon jó dolog lesz!
Majd a koliban szórakoznak a srácok vele, letörlik a Józsi diplomamunkáját jelszópróbálkozással -
orbano
félisten
Extreme? Pro? Az árából ítélve MLC, szóval nem értem ezeket a jelzőket
hasonlít a doboza a samu SSDkre. ez nem valami átmatrincázás?A vér nem válik VAZZE!™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest