- Azonnali processzoros kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Epson nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
farmat
csendes tag
En az acer 24'os verziojaval tokeletesen meg vagyok elegedve (ve247h)de azert kiprobalnam ezt is.
-
M107
addikt
Nekem megfelel nem érdekel milyen panel csak az ára egy 20-sal kevesebb lenne.
Akkor 3 db vennék belőle kiterjesztve milyen jó lenne poreszt nézni az asszonnyal rajta.A viccet félre téve 50000 ft db-ja és viszem is. A szar... én sem szeretem de annyira nem vagyok maximalista nekem ezzel a panellel megfelel.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
mepet
addikt
"az alacsonyabb vételárat helyezték előtérbe". A minőség helyett. Ezt már akkor tudtam, amikor odáig elolvastam, hogy "Acer"...
-
kiskaktusz
addikt
Már anyám 22-ese is színváltózik a két szélén szemből, kíváncsi vagyok egy 27"-os mit produkálhat
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
banhammer
veterán
3 év garancia Acer termékre?
Jól látom?Valami csoda történt vagy elírás?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
petata
őstag
nem tetszik
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
Cyberpunk
félisten
Rémisztő.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Enton
addikt
Áhh ennyi pénzért már valami normális 32"-e s LCD tv-t használtan, vagy ennyiért már lehet van új is.
Fogyasztásban roszzabb lesz de minden másban ezerszer jobb!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
FlekkeN
aktív tag
Nekem meg a fényerővel van bajom: 300 cd/m². Acer monitorom van nekem is ennyi fényerő van ráírva. A legalacsonyabb beállításon van: kontraszt 0, brightness 0 és vakulok meg a fényességétől néha. Nem értem miért kell ilyen nagynak lennie. ha felveszem mindkét értéket 50-re és egy papírt nyomok a képernyőhöz, akkor is tisztán látom rajta keresztül mi van rajta.
Valójában sokan észre se veszik, de ezért is fájdul meg a fejük vagy a szemük és megy tőle tönkre. Egyetemen is levettem mindig minimumra, mert úgy volt kényelmes a szememnek a mellettem ülő meg nem látott a monitoromból semmit és mindig kérdezték mit csinálok, amikor meg ránéztem az övékre majd kifojt a szemem.
Továbbá a fogyasztásán is javítana ha nem raknának bele ilyen szuperfényes ledeket vagy ccfl csöveket. -
Tigerclaw
nagyúr
Ilyen méretű monitornál már igazán hajlíthatnának rajta paneltipustól függetlenűl.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Jöhetnének már a 4K2K monitorok.
⭐ Stella
-
lujó55
addikt
-
T_Stark
őstag
Az ilyenekkel Én már csak úgy vagyok, hogy gyorsan átszaladok a szememmel a szövegen, és ha meglátom benne hogy TN, el sem olvasom a hírt.
-
lujó55
addikt
Most komolyan, megőrült a világ? Elhiszem, hogy néha elég egy TN panel, pl. irodai munkára, vagy netezni, de egy ekkora felület már gáz. Ráadásul full HD felbontás amit egyáltalán nem lehet élvezni.
Öcsém adok érte egy huszast és egy piros pontot ha házhoz is hozod... -
Pantok
aktív tag
Egyáltalán hogy néz ki egy ilyen TN-es vicc? Leülsz elé és a szélei már szint váltanak szemből?
-
vond
MODERÁTOR
27" + FullHD + TN panel... Mindez majd' 80-ért... Gratulálok...
De legalább a dinamikus kontraszt elérte a bűvös 100 millát...
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Elég korrekt áron, Samsung Odyssey G7 240Hz/32'/2K ÍVELT Garanciális szinte új!
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG (LS27BG400EUXEN ) 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest