Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
andy19770128
aktív tag
Nem nyert zoknit. Én csak jelen voltam a műveletnél. Egy vgat javitattam a szakval. Előttem lévővel foglalkozott. Ha jól emlékszem egy két asus volt a paciens. A standard 2080 kinyiffant. És eymax q t tettek a helyére bios csere bere megvolt. A csökkentett órajelen vigan elmuzsikált. De a stanard órajel közelében sem volt mikor nem birta tovább . Akit érdekel hogy ki volt az elkövető annak megadhatom az elérését. Komoly műszearparkja van
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ph A külső maradt, a belsőn viszont változtatott az Acer vékony, fémruhába öltöztetett gamer notebookjánál.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest