- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbastomi
csendes tag
válasz
->Raizen<- #168 üzenetére
Nekem mai napig ez van
Kicsit csicsás (a régi dizájn szerintem sokkal jobb volt), de én akkor vettem, amikor kellett koliba, munkahelyre és otthonra is egy olyan gép, amin tudok dolgozni (koliba/otthon akár játszani is). Na meg kellett volna valami, amin az egyetemen is tudok bemutatózni. A 2-3 gép+laptop kombó helyett lett ez, és el vagyok vele mai napig.
Először mindig leszólnak a mérete miatt, de amikor elkezdek demozni vmi hardvert intenzíven használó dolgot, és a csúcsszuper HP Elitebook, meg egyéb cuki kis gépek még a bootolásnál tartanak, akkor azért a szoftverfejlesztő kollégák elgondolkoznak (és még arra is jó lehet, hogy a mérnöki hasat leadhassák
).
-
UnknownNoob
tag
válasz
->Raizen<- #140 üzenetére
Egyiket se és mindegyiket. Ez olyan mintha egy építészmérnöktől kérdeznéd, hogy a téglapakolást vagy a meszelést gyakorold, ha te is építészmérnök szeretnél lenni. A programozás tervezői munka. Ha "csak" kódoló akarsz lenni (azzal is simán kereshetsz fél millát (persze nem kezdőként)), akkor a java nem rossz, mert könnyű, nem különösebben igényel háttértudást, és van rá kereslet rendesen.
-
emmm
őstag
válasz
->Raizen<- #143 üzenetére
Ez nekem se volt átlagos nap, az biztos, de eleve angol az alap nyelv...
-
Feri1977
senior tag
válasz
->Raizen<- #31 üzenetére
Na akkor fele ennyiből össze rakok egy ilyen pc-t, azt öröm és boldogság.
-
tecsu
addikt
válasz
->Raizen<- #140 üzenetére
Elsősorban magyar és angol.
-
emmm
őstag
válasz
->Raizen<- #132 üzenetére
Na a végén még mi fogunk itt "elszállni"...
Szerk.:
(#133) Muerte75Idézet innen: "Két asztali gépet kissé nagy luxus lenne fenntartani és az egyik helyen (legyen x) el sem férne" - nekem ebből pont az következik, hogy legalább EGY van otthon.
De én elfogadom, hogy itt csúsztunk félre, legalábbis mi ketten.
-
Pocok256
veterán
válasz
->Raizen<- #127 üzenetére
10+ éve használok laptopokat még 1 sem ment tönkre pedig 1-2 évente váltom őket mindezt úgy, hogy amiket eladtam még azok is köszönik szépen jól vannak. Lehet venni gyárilag hulladékot és lehet venni értelmeset.
Én meg programozó vagyok és köszönöm szépen, de otthon azért néha szeretek játszani, abból viszont meg nem kérek, hogy a munkahelyi fejlesztőkörnyezetemet folyamatosan két gép között kelljen szinkronizálni vagy, hogy ha programozni akarok akkor üljek át egy másik géphez, mert játszani azon nem tudok. Aranyos hogy szűk látókörű vagy és tényleg mindenki buta csak te vagy helikopter, de na
#129) emmm
"de hogy játékra...ahhoz egyszerűen PC/konzol a jó, mert az adja meg a játék igazi élvezetét és kényelmét"Annyira öreg meg még nem vagyok, hogy konzolon játsszak
Nekem még számít a kihívás és tehetségem is van hozzá, szóval ezt a részt hanyagoljuk
Azzal meg ne jöjjetek hoyg 17 en nem lehet játszani munkahelyen és otthon is van erre monitor és solved.
-
Flagstaff
tag
válasz
->Raizen<- #74 üzenetére
Ha válogathatsz a melók között, persze hogy érdemesebb ugyanannyiért inkább a sétálós melót választani.
De ha már megvan a baj, akkor a károkat kell minimalizálni.
Asztali gép meg ha minden perifériát beleszámol az ember az árba, akkor lényegében kb ugyanott lehet mint egy jobb noti. A különbség a választás szabadsága és az hogy nem kell mindent egyszerre lecserélni. Míg asztalinál akkora és olyan panellal ellátott monitort veszel amilyet akarsz, notinál van pár féle egy adott modellnél és kész de a méret akkor is fix annál a modellnél. Hűtés ha zavar a zaj szintén szempont lehet, bár a saját gépem alap dolgok végzésekor az idő 90%-ában elvan passzívan, de nem mind ilyen (terhelve ez is ordít de nem hallom fülhallgával játszok) és asztalinál ott a lehetőség igen komoly nagyon halk hűtést készíteni. Ha egy noti szériában gagyi billentyűzetet kap, nem tudod másmilyenre cserélni. Ilyen és hasonló érvek mindíg is az asztali konfig mellett szólnak majd.
Másmilyenek meg a noti mellett. Ezeket a másmilyeneket addig nem feltétlen érti meg az ember míg neki is nem lesz másmilyen igénye. -
Chaser
legenda
válasz
->Raizen<- #76 üzenetére
sok éve nincs már asztalim csak notebook ( :
ágy, fotel...nem is fáj a hátam
mivel nem játszom így nem drága -
Chaser
legenda
válasz
->Raizen<- #74 üzenetére
ezekkel egy gond van, ha bedöglik a lap kb lehet kukázni a gépet, ha forrasztott rajta a vga maga a lap lehet gar után 250-300k körül, jobban tartja egy asztali az árát és ott könnyű alkatrészt cserélni, itt meg nem úgy megy, ha vennék ilyet úgy terveznék gar előtt pár hónappal eladom, viszik amennyiért viszik, aztán jöhet a következő
-
rudi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #31 üzenetére
Á, vannak azért kemény részek, amikor a két Predatorra van egy heted úgy hogy közben egy csomó más dolgot is kell csinálni. Vagy egy mókásnak tűnő CES/Computex is elég rút, amikor a 3. napnak úgy kezdesz neki, hogy aludtál összuesen 8 órát előtte meg egy egész napot utaztál. De igen, még így is egy eléggé marha jó meló ez. Bár igazán durvajó a válság előtt volt, amikor még repülőgép anyahajón, Hollywoodban, az osztrák Alpokban és hasonló helyeken voltak a komolyabb termékbemutatók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged