Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz #54625216 #171 üzenetére

szerintem kommunikáld le a gyártókkal, hogy rossz nyomon járnak ( :

attól h "gamer" a laptop, mi zárja ki h esetenként valaki csak netezzen rajta? akár ágyban, párnák közt... komolyan érdekel...

• Khelben

nagyúr

nem akar asztali gépet fenntartani, és gyakorlatilag konnektortól konnektorig, asztaltól asztalig hordozza a gépet.

Így van, ők az elsődleges célcsoport. Tegyük hozzá, hogy azért szükség esetén 2-3 óra üzemidő van a gépek akkujában.

Erre mondtam, hogy nekik igazából nem laptop, hanem egy könnyebben hordozható asztali teljesítményű gép kell, akkor meg már szerencsésebb eleve táska méretben gondolkodni, amitől a gép még hordozható marad, de nem kell lemondani a teljesítményről.

Ez hülyeség. Minden, ami lényegesen nagyobb, mint egy laptop, az már nem hordozható kényelmesen.

• Pocok256

veterán

na akkor..
    "könnyű hordozhatóságot ígér, de nem adja meg,"
    De megadja minden nap hordozom az enyémet és semmi probléma nincs vele.

"nem bírja aksival"
    Nálam integrált le van tiltva szóval elég nagy fogyasztó, de energiatakarékosan ha meetingre kell vinnem 4 órát kibír az pedig bőven elegendő.

"Asztalival egyenlő teljesítményt is ígér, de azt sem adja meg, mert nem bírja hűtéssel"
    Köszöni szépen én gépem bírja hűtéssel mind a gpu mind a cpu maximális turbóját tudja használni ha arról van szó 12 órán át folyamatosan. Az hogy egyes gyártók képtelenek normális terméket letenni az asztalra az nem jelenti azt, hogy az nem is létezik.

"ráadásul a laptop alkatrészek miatt eleve hátrányból indul."
    Miért is indul hátrányből mikor az 1070 és 1080 1-2% os eltérésbe van és clevo és társai ha kell asztali i7 es cpu t tudnak a laptopba tenni amit ugyancsak képesek lehűteni.

"A gamer laptopoknak csak a hagyományos laptopokkal szemben nagyobb a teljesítménye, de azon az áron, hogy lemondanak a laptopok előnyeiről.
    Aki ugyanis ágyban akar filmet nézni, vagy emailezni, annak nem kell gamer laptop.
    Aki vonaton akar játszani, annak sem jó a gamer laptop, mert túl nagy és max. egy óráig bírja.'

Semmilyen előnyéről nem mondok le én békésen tudok ha arról van szó ágyon is filmezni ölembe a géppel vagy letéve, ha pedig annyira gramm mániás lennék erre találták ki a tabletet... Vonaton pedig hány embert láttál normális laptopon játszani quake 3 al vagy egyéb játékkal szerintem egyet sem mivel semmilyen eszközzel nem lehet ilyen játékokat játszani egy pasziásnz vagy falsh játék meg ugyanúgy megy 4 órán át a gépen...

"Tehát marad az, aki a gyakori utazás, költözés, stb. miatt nem akar asztali gépet fenntartani, és gyakorlatilag konnektortól konnektorig, asztaltól asztalig hordozza a gépet"
    Ez pedig a fentiekből adódóan hülyeség.

Új hozzászólás Aktív témák