- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakszabi
csendes tag
1280x960 vajon jól nézhet ki rajta? Streched természetesen, 4:3 master race.
-
Termigáßor
aktív tag
Inkább az input lagot vigyék le 1ms-ra. Úgy még egy kis szellemkép mellett is hamarabb érzékelhető a mozgás.
Már csak azt nem értem, miért kínlódnak még a gyártók a különféle LCD-k továbbfejleszt(get)ésével, amikor már rég OLED-et kellene pakolni a monitorokba!
Jobbára ártalmatlan...
-
tool
tag
Tévedésben vagy, ha játékra kell monitor a TN paneles a legmegfelelőbb, remélem még sokáig gyártanak ilyeneket. Szemből nézed, nem látszik a betekintési szögek közötti különbség, akkor meg mit izgat? Mutass egy 1ms válaszidejű IPS paneles monitort..., nem tudsz, tehát szarabb játékra, nem véletlenül kevés belőlük a 144hz-es változat, ott kell tolni a 144hz-et, ahol a leginkább érdemes. Mondjuk ezt nem venném meg, mert magas az input lag, 10ms alatt kellene lennie. Tévedések elkerülése végett van prémium paneles monitorom is.
-
Lacok
őstag
Ha így haladunk visszajön a crt monitor.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
CMST2015
tag
polcon marad
[ Szerkesztve ]
-
X Factor
addikt
http://mediumkft.hu/termek/lg-34uc79g-b-27-monitor/
Nekem ő a tökéletes, csak most ezer más dologra kell sajna költeni. Kár, hogy ezaz egyetlen tipus ezekkel a paraméterekkel, amikor csináltam egy kis minor gép upgradet, akkor tuti belevettem volna a költségvetésbe.
Oh, látom nálad is AMD kártya, akkor meg pláne tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
MK VII
veterán
Igazad van. Vannak 144hz-es IPS-ek viszont az a probléma, hogy azzal, hogy a TN paneleseket még nyomják kifele mintha muszáj lenne, ezzel tartják magasan az IPS árakat. Nem hülyék ezek csak rohadt unalmas már az, hogy ilyen mesterségesen visszatartják a fejlődést. Nem kerülne egyáltalán többe egy 144hz-es IPS, de a TN panelesek miatt szinte megfizethetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
mgabi
senior tag
Pontosan! 180ért viccesek. XL2411 mindenre tökéletes 95 ezerért. 150 ezer felett csak egy 27" 1440p, IPS. Ráadásul a profik 1024*768 black barral játszanak még egy 24"es panelen is. Ráadásul csgo versenyeken a szponzorok 144Hz-es monitort adnak, és sokaknak szokatlan lehet a váltás. Talán 120 ezerért használtan...
[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
Vannak 144 Hz-es IPS monitorok, csak kétszer-háromszor annyiba kerülnek, mint a TN-esek.
Én, mint vásárló, inkább veszek 144 HZ + TN-t "X" összegért, mint ugyanilyet IPS-ben "3X" összegért. Legfeljebb veszek mellé egy 60 Hz-es IPS-t, amin filmezek, photoshoppolok és még mindig olcsóbban jöttem ki.
-
MK VII
veterán
-
Spr1nG
tag
Egyedül az 1mp-es bekapcsolás tetszik...
http://www.spring-gas.hu
-
Formaster
addikt
"A háttérvilágítás PWM-mentes, amíg be nem kapcsoljuk az ULMB-t, mely most is csak kikapcsolt G-Sync mellett működik, és csökkenti a fénysűrűséget, ahogy azt megszokhattuk."
Ezt a mondatot nem teljesen értem Szóval csak akkor PWM mentes, ha nem kapcsoljuk be a G-Syncet??
-
M^xx
aktív tag
"17 ms-os input lagot" az nem kevés, mivel lehet ezt mérni?
[ Szerkesztve ]
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
MK VII
veterán
Megint egy sokadik TN paneles fos, qva drágán.
Gratulálok a monitor iparnak...100 ezerrel megcsúszott az árcédula kedves ACER... 2017 van.. 8K meg QLED meg IPS meg HDR meg ilyesmi.. Eljutott hozzátok? Vagy 2000-ben vagytok még mindig?
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
240hz ide vagy oda, kapjunk már észbe lol. Ez egy TN paneles 24"-es monitor amit 180K-ért próbálnak eladni? WTF tényleg itt tartunk? Lassan visszaérkezünk az ősidőnkbe és jönnek majd a 19"-os gémer monitorok 500hz-es frissítéssel, amit soha senki nem fog kihasználni. Ezt sem fogja venni senki akinek esze van. Ez olyan mint a mobilok 4K kijelzővel stb., lehet menni feljebb csak értelme nincsen. 27" 144hz, IPS azt csókolom, se több se kevesebb. Másik dolog meg, hogy a CSGO-n kívül semmilyen játék nem fogja tudni a 240hz-et kipréselni. Örül az ember, ha a 144-et tudja tartani stabilan 2K-ban egy játék, e-fölé menni teljesen felesleges.
-
saen
veterán
Simán elfogadnám én is, de nekem sajnos drága.
-
törölt tag
válasz Termigáßor #2 üzenetére
Ennél még az 60Hz-es 8 bit-es IPS-em is gyorsabb (2x) fejlődünk..
-
mgabi
senior tag
Nagyon kemény a 240Hz, konkrétan CRT. Valóságban 400fps mellett CSGO-ban szürreális az elmény. Benq XL2540-en játszottam. Adatok nem adják vissza az érzést, de nagyon király élményt nyújt. Egy XL2411-hez képest kétszer annyiba kerülnek ezek a monitorok, de szerintem annyit nem érnek. Max ha kompetitív játékos vagy...
-
Termigáßor
aktív tag
17??? Azaz tizenhét ms input lag!? És gémer...? :S
@Franklin: érezhető, de nem akkora előrelépés, mint a 60Hz-hez képest a 144Hz.
[ Szerkesztve ]
Jobbára ártalmatlan...
-
Franklin
addikt
Mennyire észrevehető a különbség 144 és 240 Hz között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra