- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, ahhoz kellene hasonlítani, hanem ehhez, ha egyszer majd tényleg megjelenik: [link]. Itt [link] van egy táblázat a Rockchip RK3288, AllWinner A80, Nvidia Tegra K1 és a Samsung Exynos 5422 legfontosabb adataival, amiből kicsit meglepő módon az jön ki, hogy a négy SoC hasonló teljesítményű.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Writz
tag
válasz Armagedown #7 üzenetére
Hasonlítsd már össze a Tegra K1-et azzal a Rockhip förmedvénnyel légyszi.
[ Szerkesztve ]
Passzívan aktív passzív forumózó vagyok...
-
Veszek is egy ilyet, ha megjelenik a leírás arról, hogy hogyan lehet a Chrome helyett (nem mellé) rendes Linuxot rátenni úgy, hogy minden működik (videokártya, hang, WiFi, kamera, stb.). Addigra már olcsóbb is lesz, attól tartok
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
halkow
őstag
És tulajdonképpen akkor lőttek a x86-s minden előnyének akkor ez aféle netbook akkar lenni
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Oceanus
tag
Arra kernem a cikk irojat hogy tegye at eme Acer notebookrol szolo hirt az Acer blogban mert az Asusokkal meg a vegen balhe lesz belole es jogosan kerik majd ki hogy miert az Asus blogba kerult
Amugy en nem hasznaltam meg semmilyen Chromebookot hiaba villam meg szuper uzemido nekem ez a "mindent a neten tarolok" dolog nem jon be...
Ember tervez, Isten perverz!
-
Armagedown
őstag
Mitől jobb egy ilyen mint egy alap Androidos netbook, mint pl a Lenovo IdeaPad A10?
[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Garada
őstag
Szerintem elég förtelmes az összhatása ennek.
-
dsr
senior tag
Kifejezetten örülök , hogy K1 került bele, nekem nagyon tetszik a masina
-
Cassi
őstag
Én sem értem, miért, talán a Google nem elég aktív a támogatásban. Bezzeg a netbook-láz idején szinte azonnal kapható volt nálunk szinte az összes modell. A magyar billentyűzetkiosztás fontos egy notebookban.
Kifejezetten kellemesnek tűnik a 4 GB-os modell, de szerintem más gyártóktól is várható K1-es gép, talán érdemes megvárni, amíg nagyobb lesz a választék.
-
edward2
addikt
Vagy úgy Európába mert a chromebookok valahogy nem akarnak kaphatóak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ACER Aspire E15 HDD nélkül + INGYEN POSTA
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- Ingyen Fox! Alienware 18 (i7/32gb/Radeon/SSD+HDD)
- Full HD Lenovo ThinkPad T580 Quad Core i7-8550u laptop 8 GB RAM 256 GB SSD 2 akkumulátoros
- Új ASUS Vivobook Go 15 OLED laptop, i3-N305, 8GB/256GB, Windows11 Home, garanciával
- HP 255 G8 - 8GB/256GB - 15 - WINDOWS 11 Pro
- Asus X415EA / Intel Core i3-10110U / 8 GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest