Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Vagy úgy Európába mert a chromebookok valahogy nem akarnak kaphatóak lenni.
-
Cassi
őstag
Én sem értem, miért, talán a Google nem elég aktív a támogatásban. Bezzeg a netbook-láz idején szinte azonnal kapható volt nálunk szinte az összes modell. A magyar billentyűzetkiosztás fontos egy notebookban.
Kifejezetten kellemesnek tűnik a 4 GB-os modell, de szerintem más gyártóktól is várható K1-es gép, talán érdemes megvárni, amíg nagyobb lesz a választék.
-
dsr
senior tag
Kifejezetten örülök , hogy K1 került bele, nekem nagyon tetszik a masina
-
Garada
őstag
Szerintem elég förtelmes az összhatása ennek.
-
Armagedown
őstag
Mitől jobb egy ilyen mint egy alap Androidos netbook, mint pl a Lenovo IdeaPad A10?
[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Oceanus
tag
Arra kernem a cikk irojat hogy tegye at eme Acer notebookrol szolo hirt az Acer blogban mert az Asusokkal meg a vegen balhe lesz belole es jogosan kerik majd ki hogy miert az Asus blogba kerult
Amugy en nem hasznaltam meg semmilyen Chromebookot hiaba villam meg szuper uzemido nekem ez a "mindent a neten tarolok" dolog nem jon be...
Ember tervez, Isten perverz!
-
halkow
őstag
És tulajdonképpen akkor lőttek a x86-s minden előnyének akkor ez aféle netbook akkar lenni
Alcatel onetouch idol2s the king
-
csendes
őstag
Veszek is egy ilyet, ha megjelenik a leírás arról, hogy hogyan lehet a Chrome helyett (nem mellé) rendes Linuxot rátenni úgy, hogy minden működik (videokártya, hang, WiFi, kamera, stb.). Addigra már olcsóbb is lesz, attól tartok
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Writz
tag
válasz Armagedown #7 üzenetére
Hasonlítsd már össze a Tegra K1-et azzal a Rockhip förmedvénnyel légyszi.
[ Szerkesztve ]
Passzívan aktív passzív forumózó vagyok...
-
csendes
őstag
Nem, ahhoz kellene hasonlítani, hanem ehhez, ha egyszer majd tényleg megjelenik: [link]. Itt [link] van egy táblázat a Rockchip RK3288, AllWinner A80, Nvidia Tegra K1 és a Samsung Exynos 5422 legfontosabb adataival, amiből kicsit meglepő módon az jön ki, hogy a négy SoC hasonló teljesítményű.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest