- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
-
Writz
tag
válasz
Armagedown #7 üzenetére
Hasonlítsd már össze a Tegra K1-et azzal a Rockhip förmedvénnyel légyszi.
-
csendes
addikt
Veszek is egy ilyet, ha megjelenik a leírás arról, hogy hogyan lehet a Chrome helyett (nem mellé) rendes Linuxot rátenni úgy, hogy minden működik (videokártya, hang, WiFi, kamera, stb.). Addigra már olcsóbb is lesz, attól tartok
-
halkow
őstag
És tulajdonképpen akkor lőttek a x86-s minden előnyének
akkor ez aféle netbook akkar lenni
-
Oceanus
tag
Arra kernem a cikk irojat hogy tegye at eme Acer notebookrol szolo hirt az Acer blogban mert az Asusokkal meg a vegen balhe lesz belole es jogosan kerik majd ki hogy miert az Asus blogba kerult
Amugy en nem hasznaltam meg semmilyen Chromebookot hiaba villam meg szuper uzemido nekem ez a "mindent a neten tarolok" dolog nem jon be...
-
Armagedown
őstag
Mitől jobb egy ilyen mint egy alap Androidos netbook, mint pl a Lenovo IdeaPad A10?
-
Garada
őstag
Szerintem elég förtelmes az összhatása ennek.
-
dsr
senior tag
Kifejezetten örülök , hogy K1 került bele, nekem nagyon tetszik a masina
-
Cassi
őstag
Én sem értem, miért, talán a Google nem elég aktív a támogatásban. Bezzeg a netbook-láz idején szinte azonnal kapható volt nálunk szinte az összes modell. A magyar billentyűzetkiosztás fontos egy notebookban.
Kifejezetten kellemesnek tűnik a 4 GB-os modell, de szerintem más gyártóktól is várható K1-es gép, talán érdemes megvárni, amíg nagyobb lesz a választék.
-
edward2
addikt
Vagy úgy Európába mert a chromebookok valahogy nem akarnak kaphatóak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest