- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amennyire a netről meg tudtam ítélni, én egy átlagosan sikerült példányt kaphattam. Három sarokban "világított", jobb felül elég durván. Egy hétig szoktattam magam, de sötétebb részeknél játék alatt sem tudtam nem észrevenni.
Embere válogatja, hogy mennyire zavaja a dolog. Én CRT után gyakorlatilag 14 éve VA paneles monitort használok otthon, és végül most is az LG 32GK850G maradt. Nagyon nehezen tudnám megszokni a bleed jelenséget, és inkább visszavittem az Asust. (Elsősorban a magasabb PPI miatt akartam cserélni.)
Az Acer XB271HU-ról egyébként azt írják/mondják, hogy kevésbé jellemző rá a BLB, de a dizájnja miatt nálam nem opció az a készülék.
-
törölt tag
válasz
J.J. András #27 üzenetére
Én is a BLB miatt vittem vissza egy Asus PG279Q-t. Az Oázisban mondták, hogy az IPS gamer monitorok általában ilyenek. Ezek az új panelek/monitorok viszont hátha ebben is jobbak. Nem tartom valószínűnek, de hátha.
-
törölt tag
Megnéznétek majd, hogy fekete kép (jelenet) mellett a sarkokban mennyire jelentkezik backlight bleed ezeknél a monitoroknál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest