- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amennyire a netről meg tudtam ítélni, én egy átlagosan sikerült példányt kaphattam. Három sarokban "világított", jobb felül elég durván. Egy hétig szoktattam magam, de sötétebb részeknél játék alatt sem tudtam nem észrevenni.
Embere válogatja, hogy mennyire zavaja a dolog. Én CRT után gyakorlatilag 14 éve VA paneles monitort használok otthon, és végül most is az LG 32GK850G maradt. Nagyon nehezen tudnám megszokni a bleed jelenséget, és inkább visszavittem az Asust. (Elsősorban a magasabb PPI miatt akartam cserélni.)
Az Acer XB271HU-ról egyébként azt írják/mondják, hogy kevésbé jellemző rá a BLB, de a dizájnja miatt nálam nem opció az a készülék.
-
törölt tag
válasz
J.J. András #27 üzenetére
Én is a BLB miatt vittem vissza egy Asus PG279Q-t. Az Oázisban mondták, hogy az IPS gamer monitorok általában ilyenek. Ezek az új panelek/monitorok viszont hátha ebben is jobbak. Nem tartom valószínűnek, de hátha.
-
törölt tag
Megnéznétek majd, hogy fekete kép (jelenet) mellett a sarkokban mennyire jelentkezik backlight bleed ezeknél a monitoroknál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest