- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen házat vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Tikakukac #11 üzenetére
Nem rossz azért a hordozhatóság és ha lehet legyen vékony és könnyű.
A hangsúly viszont a "lehet"-en van. Mindenáron kár szarakodni.Nálunk van a családban 1.3kg-os X éves Samsung ultrabook. Túl vékony, de mégis került bele kinyitható lan port. Arra meg pont jó amire kell, nem dobáltuk, semmi baja, hűtéssel se volt gond. Ezért pl kár lett volna "rendes" 2 kilós gépet venni.
De mondjuk innen faragni még 1-2mm-t meg 200gr-ot az már sokszor olyan kompromisszumokkal jár amiért kár... vagy aki nagyon nyúzza... munkagépnek nekem sincs bajom az E5480 2 kilójával.Az átalakítókról ugyanez a véleményem, de a type-c szerintem az egyetlen üdítő kivétel az utóbbi 10+ évben.
Ez inkább dokkoló ebben a formában ami azért valljuk be, egyszerűbben használható. Tudom, mert az E5480-on még épp nincs és dugdoshatok 6 kábelt napi szinten be-ki. Ehelyett szívesen figyelnék rá, hogy nálam legyen a type-c dokkoló.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest