Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Renwick
őstag
A HP nem szimpatikus a PACKARD BELL miatt?? Az év poénja! Egy nagy titkot ugyan had áruljak már el: a PACKARD BELL AZ ACER!!!!!! EMBER!!! Az Acer leányvállalata, amit azért vásárolt meg, hogy az ultragagyi szegmensben talán mégse a saját nevével árulja a notikat, hisz párszor sikerült már ledegradálnia a márkanevét elég komolyan.
Ha már a forráskritikánál tartunk: az Acer a Gatewayt vette meg, nem a Packard Bellt. Mindössze arról van szó, hogy bonyolult tulajdonosi viszonyok és részvénymozgások kapcsán előbbi vásárlási opciót szerzett a PB-re (ezzel tulképp jól kicseszve a Lenovóval). Az Acer ettől függetlenül még véletlenül sem a PB, meg a benne rejlő termékpozicionálási lehetőségek miatt vette meg a Gatewayt, hanem azért, hogy növelje a tengerentúli befolyását...
üdv
R.
-
Neck
veterán
Átteszem OFFba mert nem kapcsolódik már annyira a témához.
Az, hogy a hardware ugyanaz lenne, arra értettem, hogy pl ugyanúgy intel processzor van mindkettőben...
Ha végigolvastad amit írtam, akkor rájössz, hogy félreértettél. Van 3 ismerősöm, akinek HP van, és van még kettő, akiknek viszont Packard Bell. Nem a Packard Bell miatt nem szimpatikus a HP, hanem alapból.
Viszont nem tudtam, hogy a Packard Bell az Acer leányvállalata, köszönöm az infot.Nem volt még Dellem, mivel Notebookom sem, de egy jóbarátomét próbálgattam, tényleg nagyon jó, minőségi benyomást kelt, de nincs rossz véleményem a tesztben szereplő Acerről sem, ettől függetlenül.
Én minden információt figyelembe szoktam venni, meghallanám a rossz kritikákat is, de azoknak akinek Acer van az ismeretségi körömben, elégedettek. Lehet hogy csak kifogták a jót, de akkor is elégedettek. Visszautasítom azt, hogy csak a pozitív kritikákat akarom meghallani. Nem ismersz engem, mint ahogy én sem téged, így nem nyilatkozom arról, hogy te milyen lehetsz, így megkérlek arra, hogy ezt próbáld meg viszonozni.
- Folyamatosan olvasok, és tájékozódok, a bíztatásod nélkül is, de nem értem kit vezettem félre...
- Mint írtam, a Packard Bell sem szimpatikus, nagyon gagyinak tűnt, így nem is gondoltam a megvételére, de mint magad írtad az Acer direkt a Low Endbe pozícionálja, szóval nem is várok mást a PBtől.
- Tényleg nagyon hülye gondolat lehet, ha tök ugyanolyan processzor van mind a kettőben, lehet hogy a Dellt többet ellenőrzik, de az Acert sem úgy dobják ki hogy 0 Quality Checken megy keresztül...
- Már ne is haragudj, de nem tudom miből szűrted le, hogy ilyen vagyok. Abból gondolom hogy rám értetted, mivel nekem válaszolsz. Kezd egy kicsit a hócipőm tele lenni a stílusoddal. Nem, nem én vagyok az az ember aki 2 forintért autózik, meg aki 1000 forinttal olcsóbb vinyót vesz pedig az 1000 forinttal drágább jobb lenne. Igenis hajlandó vagyok megfizetni a jót, szeretek utánanézni hogy HOL vásárlok és MIT, nem szoktam rohanni a boltba megvenni az elsőt ami szimpatikus, szeretek mérlegelni. Az Acer csak az egyik jelölt, és elárulom, hogy a Dell is a pakliban van, nem döntöttem még.
- Tisztázzunk valamit, vannak bizonyos tények, például hogy a Dell nagyobb presztízsű, minőségibb márka, mint az Acer. Ennek ugye pl az az előnye, hogy a Dell notebook megbízhatóbb, azonban te is írtad, hogy a Dellből is ki lehet fogni a rosszat, bár kisebb eséllyel. Tehát fogják már fel az emberek, itt a PH! -n, akik egy-egy márka mellett úgy kardoskodnak, mintha az életük múlna rajta: Ha valami jó, akkor csak jó, de nem a makulátlan tökéletesség, amiben sosem csalódhatsz, ilyen nem létezik. Lehet hogy jobb mint a másik, de nem kell úgy beszélni róla mint egy szent kegytárgyról, azért mert te azt favorizálod egy másikkal szemben, vagy pedig azért mert ilyet birtokolsz. Az ilyentől a falra mászok. Neked az életed múlik rajta, vagy fizet a Dell, hogy ennyire körömszakadtáig beszélj le mindenkit mindenről, a Dell miatt?
Oké, én csak azt feltételezem hogy jót akarsz, de igazán megpróbálhatnád műveltebb stílusban, statisztikai adatokkal alátámasztva előadni, hogy miért ajánlod a Dellt, mint Notebook szervízben dolgozó hozzáértő.Maradok kiváló 10telettel:
Neck
-
frames
tag
Még valami, csak kifutottam az időből: Azt írtad, hogy az Acernek már párszor sikerült ledarálnia a márkanevet. Ez teljesen igaz, de LEHET, hogy most jó irányba fordul el a gyártó nem? LEHET, hogy most ezzel a designváltással próbálja helyreállítani, amit évekkel ezelőtt elcseszett, és ez az ELSŐ lépés a rögös úton, ami a hírnév helyreállításához vezet!!!!!
Látom előítéleteid vannak a márkával szemben, és így soha nem fog megváltozni a véleményed az Acerről, bármit is csinál!!Mindenkinek kellemes Ünnepeket kívánok!
-
Olasza
aktív tag
Az utolsó 22 hozzászólásból 10 a tiéd, amit az Acer szidásával töltöttél meg. Felfogtuk a Te (mint Dell tulaj) véleményed, de már kezd sok lenni. Nem gondolod!?
Mennyi tapasztalatod van az új szériával (mivel az írás erről szól, és itt ajánlott plecsnit kapott) kapcsolatban? Oké, hogy szervízes vagy, de valószínúleg a Tesco-s pédányok kötnek ki nálad, mivel az utazógaranciás példányokat nem hiszem, hogy hozzád küldenék. -
frames
tag
Bocs, de én nem értek veled egyet! Lehet, hogy Te jobban értesz hozzá, mint egy átlag júzer, de szerintem mindenki maga döntse el, hogy milyen gépet szeretne venni. Lehet, hogy a FU-SI-nak és az Acer-nek nagy a meghibásodási aránya, de ezekből a gépekből is vesznek legtöbbet Magyarorsszágon... Ha pl. a HP vagy a Dell eladása hirtelen az egekbe ugrana valami miatt, akkor azoknak is arányosan nőne a meghibásodási aránya (lehet, hogy nem 40%-ra de magasabb lenne sokkal, mint most)
Ahogy Te is mondtad:"Mindenből ki lehet fognia rosszat"
Akkor ez fordítva is igaz: Mindenből ki lehet fogni jót
Ismerek nem egy embert, akik évek óta nyúznak Acert, FuSi-t, meg MSI-t, és egy rossza szavuk sincs rájuk, ismerek olyat, aki szidja, mint a bokrot...
Aki nem életbevágóan fontos üzleti adatokat tart a noteszén, és nem hal bele, ha a gépe 3 hétig szervízben van, az inkább megveszi az olcsóbb gépet, és szerintem neki van igaza, nem annak, aki "azzal villog, hogy rávág a gépére kalapáccsal és semmi baja nem lesz tőle a noteszének"
"- az Aceré a Packard Bell, k-ra nem javasolt a megvételük"
Te nem javaslod, vagy az a több mint 60% Acer júzer, aki elégedett a gépével?Más: A hangnemedből azt vettem észre, hogy fel vagy háborodva Neck véleménye miatt. Mindenkinek megvan a véleménye, és ezt illik tiszteletben tartani, még ha nem is értesz egyet vele.
Tudom, hogy engem is ugyanúgy le fogsz tolni majd mint őt, de lehet, hogy valakit megbántasz a hangnemeddel, mivel nem a legkedvesebb szavakat használod (lehülyézel másokat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OLED monitor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MacBook Pro M2 13" 8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4542
- MacBook Air M3 13" 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4539
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő