- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
és azt képzeld el, külföldön meg dellből és hpből adnak el pont ilyen arányban, és ott is az acerek és fusik vezetik a meghibásodási mutatókat...
szerintem nem az a helyes gondolkodás, hogy nem baj hogy a gépek 40%-a behal, van 100-ból 60 boldog ember is....
de ha te így véled, akkor legyen...én nem megbántani akarok senkit, és ha ezt bárki így érzi, akkor elnézést!
én erről a gondolkodásról szeretnék leszoktatni mindenkit, amit fentebb leírtam, mert NEM EZ A JÓ gondolkodás, csak észre kellene már venni...
-
Renwick
őstag
Ahogy látom az aláírásodban, neked is egy másik konfigurációd van. Mégegyszer mondom, a cikkben közölt, teljesítménnyel és felszereltséggel kapcsolatos megállapítások az adott konfigurációra vonatkoznak, az akkumulátoros mérések pedig csak az adott körülmények közt érvényesek...
üdv
R.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

mondtam láma vok! Köszi a tolmácsolást!