- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Computex 2025: egyre komolyabban veszi a VGA piacot az Acer
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arcade jellegű kontrolleren dolgozik a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tökéletesen igazad van
De, ha rohannak 4/8K-s megjelenítőt venni, annyira azért nem sajnálom őket, magamat annál inkább, én most új monitort se tudnék venni
Meg remélhetőleg ídővel nem csak a yt-on lesznek tartalmak rá, és akkor majd láthatják mit is kapnak a pénzükért. Nem az új technológiákkal van baj, hanem a tájékozatlan emberekkel. Ez ment a anno full hd-ba belépéskor is, hány embernél láttam az új xboxot/ps3-at komponens kábellel rákötve a lapos tv-re
-
törölt tag
Fentebb írtam, kb 720P-t töltöttél le
300mb? az még full hd-nak is sovány
Le van korlátozva a youtube, semmi sem tölt le onnan 720P nél nagyobbat. Van pár kamu progi kiírja hogy full hd, de csak pár mega az eltérés a 720P-hez képest.
Tudom, mert a saját videóimat sem tudom leszedni, csak szar 720P ben hogy költöztessen másik csatornára sajna. Írtam a Googlenak és a válasz az volt ami a tapasztalatom. Sajna. A videó lopkodások miatt döntöttek így. -
törölt tag
Egyetértek. Én youtube-ozok, és ha pl feltöltök csak 720P-ben egy videót legyen mondjuk 15 perces 550mb, de ha ugyan ezt leszedem, kb 70mb lesz. És én mint csatorna tulajdonos, elvileg ugyan azt a minőséget kapom meg mint amit feltöltöttem, Nos nem, hanem a tömörített szart, amit valahol meg is értek, mert kb percenként 1000tb anyag kerül fel a yt-ra.(csak a hasamra ütöttem) Arra se számítson senki, hogy ezeket a 8K-a videókat leszedve majd gyüjtögetésbe kezd, mert a yt kizárólag 720P-t enged letölteni, teljesen mindegy milyen letöltő progival próbálkozik az illető,
-
törölt tag
Jaja! én is 43 colos tv-n melózom/játszom stb, nekem minden monitor kicsi, van az is, de soha nem kapcsolom be.
De én még jó darabig elleszek a full HD-val.
Tesztnek nem rossz ez a videó, bár a youtube-os videók minőségét mindenki ismeri, kalap fos az egész, de nem átlag embernek került fel az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Honda topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged