Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
az utóbbi években több példa is bizonyítja - legutóbb az oroszoké - hogy ha nagyon akarod, igenis meg lehet kerülni. a Bing nem jó példa, mert a Google-höz képest itthon eléggé használhatatlan még.
#123:"Vegyél már laptop-ot (normálisat) windows nélkül. vagy alig, vagy nem lehet."
múltkor már linkeltem valakinek, de tessék. FreeDOS-szal 118 típus, Linux-szal 14, Vista: 6, XP: 2, Windows 7: 310. szerintem a rendszerek iránti keresletet figyelembe véve ezek igencsak korrekt arányok."most hogy az ipod-hoz kell itunes? ingyen letölthető."
a tartalmak is? próbálj meg iPod-ra más boltból zenét szerezni. még eu-s vizsgálat is folyt (vagy folyik) az ügyben."az OSX csak mac-re tehető? Hát persze."
mitől olyan persze? és miért nem vehetek Mac gépet OS X nélkül?"Ismerősömnek vetünk laptop-ot, és ami pont jó volt, az csak W7-el lehetett."
nekem meg ami pont jó volt, Vista Business-szel adták, közben ott figyelt a céges licenc, cseréltem is. de nem estem a kardomba, kb. 5-6000 Ft-tal dobta meg az árát, egy billentyűzetcsere vagy egy akksi kétszer ennyibe kerül. a webkamerám meg DVD írom mellé is adtak mindenféle hulladékot és biztos vagyok benne, hogy beleépítették az árába, de nem nyűglődtem rajta, egyszerűen nem használom őket. ezt hívják kompromisszumnak."azt az ominózus cikket nem tudom linkelni. 95 környékén volt egy it-s lapban"
és mint tudjuk, az IT-s lapok mindig mindent 100% valósághűen hoznak le. (khmm, khmm) nem mondom, hogy nem hiszem el, csak kíváncsi lettem volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest