- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
A Professional nem testre szabható, de a Lifestyle nagyon. Utóbbit eléred a pörgettyűs menün, vagy még gyorsabban egy határozott lefelé húzással a kijelzőn.
Igazából a MS3-at a full érintőkijelzős készülékekre fejlesztették, ezért a gombok hazsnálata teljes mellékvágány. Én még egy Iconsoft PhoneEx-et tettem mellé, és a felvesz gombbal azt hazsnáláom híváslista, tárcsázó és névjegyzék gyanánt. Szerintem jól kiegészítik egymást, az utóbbi tulajdonságban sokkal jobb a PhoneEx mint a MS.Jim Tonic,
A Phone Suite nálam mindig is fent volt, elsősorban a verhetetlen profilozása és az egyszerű, de jól működő hívásszűrése miatt. Írtam róla egy rövid bemutatót, ha valakit érdekel. -
Zsolto
őstag
Érdekes, én is pont Samu i780-ra tettem fel azután, hogy a 2.1-et megvettem pár hónapja és boldogan használom is. De a 3.0 próbaverzióját levettem nem egészen egy nap után.
Két fő ok: sokat kell a képernyőt taperolni, húzogatni ide-oda. A 2.1-nél hozzá sem kell nyúlni, csak ha nagyon akarok. A 3.0-nál az egérrel kényelmetlen a mozgatás, a képernyőt meg nem szeretem taperolni (a cerkát taln még elő sem vettem soha).
A másik: nem lehet beállítani, hogy bekapcsoláskor a fő áttekintő képernyővel indítson, mindig oda megy vissza, ahol utoljára jártál. Ez hülyeség.
Ja, és hiányzik a kétsoros "kontext menü", ami a korábbi verzió reklámszövege szerint bonyolult algoritmussal számolta ki, hogy az utoljára használt 12 funkció közül melyik és milyen sorrendben legyen rajta, nagyon szeretem.
Ja, és a normál wines Today screen-re a 3.0-nál már nem is tudsz kitenni Today plugint, pedig néha azt is használom.
Szóval szép a sok mozgó felület, meg a Lifestyle menü, gyönyörűek a mozgások is, de nekem nem erre van szükségem, és a 2.1 is szépen lapoz, rajzolj a kockán pörgő ikonokat stb. Ráadásul a Samu négyzet alakú kijelzője miatt a 3.0-nál pár képernyőnél alul kimarad ez-az, emiatt görgetni kell. Pedig az upgrade csak 15 dollár lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged