Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Gaming notebook topik
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gV
őstag
nálam pont forditva van a start menü annyira nem hiányzik de az aero glass hiánya eldöntötte (na meg a GTX 680 dx11.1 nem támogatása), hogy nem váltok 7-ről 8-ra. (gondolom egyedül vagyok vele, de én már 2005-ben azért Longhornoztam, mert untam az XP kinézetét hiába volt Style XP, azóta eltelt 8 év és még minidg nem untam/láttam jobb kinézetü op rendszer felületet a ag-nál.) konkrétan a 8-as alap kinézetével a vastag keret a bajom és a ag hiánya miatt nagyon ronda az ie is, főleg inaktiv állapotban, egyszerüen zavarja a szemem, ez van.
most feltettem a 90 napos probát VB-ra a 8.1-ből és nekem pont elég ahogy most áll a aero glass for wndows 8.1 kiegészítve a tiny windows bordersel, nem tudom miért fájt a MS-nak az, hogy ezt élből tudja a rendszer -
törölt tag
technikailag Aero van a 8-ban is, csak a téma más. és ha neki jobban tetszik a 7 picit csicsásabb ablakdekorációi, mint a 8 sivárja? én is ezt hiányolom a 8-ból, főleg azért, mert a tálca áttetsző, az ablak meg nem... vagy mind legyen az, vagy egyik se. nem muszáj kerekítettnek lennie és átmenetesnek, csak egy kis áttetszőség és ennyi nekem elég is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield Redsec - Indul az EA ingyenes battle royale játéka
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- Gaming notebook topik
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest