Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz ceia #245 üzenetére

Látod, pont te vonsz engem kérdőre, h mutassak már vmit, de ugyanakkor azt se tudod a számológép milyen Win8-ban, ahogy a Classic Shell és t ársai működésével, testreszabási lehetőségeivel sem vagy tisztában...youtube-os videókon, netes cikkekben nem látszik. :U

Szerintem van néhány dolog, amihez ki kell próbálni a rendszert mindenképpen, h fogalma legyen róla a usernek.

HF

1. Mi az a Secure Boot, hogyan tudsz gyári W8-cas notira másik Windowst felrakni, v ha W8-cat telepítesz UEFI-s laptopra és nem felel meg neki a partíció??

2. Hányféleképpen és hogyan tudsz zárolási képernyőről a bejelentkezési képernyőre lépni, illetve 8.1 U1-ben milyen lehetőségek vannak a gép kikapcsolására?? Hányféle módon tudsz bejelentkezni a rendszerbe??

3. Zárolási és bejelentkezési képernyő milyen hasznos infókat tud megjeleníteni??

4. Multi-boot rendszeren (I)(pl. Win7 + 8.1)(/I) mit jelent a kettős rendszerindítás, hogyan tudod egyik-másikat beállítani alapértelmezetté, illetve csökkentett módba hogyan tudsz belépni?? Hol tudod a a rendszerindítás időzítőjét beállítani??

5. Mi a lehúzás, ledobás az appoknál, miben különbözik ilyen téren a WIn8 és 8.1??

6. Mi történik, ha a Metro felületen Win+D/ E billentyűkombinációt nyomsz??

7. Hogyan működik az összekapcsolás/ szétkapcsolás felhasználói fiókóknál, hogyan váltasz live fiókra, mit kell megadnod hozzá??

8. Miiben különbözik a Win8 az XP-től és Win7-től, ha RAW partíciós USB-s háttétárt csatlakoztatsz a géphez??

9. Miket lehet rögzíteni a kezdőképernyőre és honnan, iiletve onnét máshova lehet rögzíteni az adott elemeket??

10. Melyik böngészőket tudod Metro módban futtatni és mi a feltétele, illetve hogyan tudod inaktivvá tenni a beállítást, h az asztli könyezetben nyissa meg??

+1: "Frissítéskor sem?" alatt, ha WU-ra gondoltál, akkor szerinted Win8.1-ben hol lehet a rendszert lefrissíteni??

Amúgy meg én esetedben nem látom nagyon értelmét se magam, se más által a győzködésnek, mert ha mindig újabb és újabb indokokat gyártasz, üres kifogások mögé rejtőzöl, akkor nem lesz az egészből semmi, se Windows, se más rendszerek kapcsán...így nem érdemes nekiállni, de túrázni se a témán. :N

Új hozzászólás Aktív témák