Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz Tigerclaw #55 üzenetére

"W10 nálam még nem érte el a W7 szintjét felhasználói élmény szempontjából...de még a XP-ét sem."

Azért az XP-vel ne példálózzunk, mert finoman fogalmazva vsz sokan örültek, hogy válthattak róla...Amúgy a kis kedvenc sem fog már sokáig ficánkolni, szóval előbb-utóbb váltani kell. Nekem szerencsére nincsen a megszokással gondom, illetve kb. semmilyen érvet nem tudnék mondani, hogy mondjuk otthon mért kellene a régebbit használnom. Nincsen benne számomra semmilyen nélkülözhetetlen funkció, illetve W vonalon a 8.1/10 bőven megfelelnek az igényeimnek.

(#13):
    Próbálgattam én is, illetve a többi klónt szintén. Viszont engem ezek (egyelőre) nem igazán győztek meg desktopon.

(#58) Dave™:
    Az újabb Windowsokban több a beépített (inbox) driver, illetve azoknak natív USB 3.0/3.1 támogatása van. Míg a Win7-ben kevésbé, illetve ahhoz kb. mindenhez külön drivereket kell felpakolni. Sőt, volt akinél még a 2.0 portok sem működtek, amíg nem rakta fel a 3.0 drivert. A Linuxot meg ismered. Illetve azokban is natív USB 3.0 van, sőt az újabb kernelek már a 3.1 Gen 2-t is támogatják.

Új hozzászólás Aktív témák