Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz dabadab #17 üzenetére

Hát ja, egy darabig én is drukkoltam, hogy a sztím csírázás közben rothadjon el, de sajnos divat lett. Pedig ha globál középső ujjat mutatott volna az elejétől mindenki, gyorsan újragondolták volna azt is, ahogy most a déeremmel is lesz.

Számomra egyébként bámulatos, hogy emberek belemennek abba, hogy ne adhassanak el valamit, amit megvettek... jó, értem én ezt az érvet, hogy minek veszek meg valamit, amit el akarok adni... csak értelme nincs. Nem üzletelni akarok, hanem játszani, de ha már nem kell valami vagy nem tetszik valami, akkor _el tudjam adni_. Vagy _oda tudjam adni_ egy haveromnak, ha végigjátszottam. Vagy _el tudjam cserélni_ egy másik játékra...
    Meglepő, hogy öreg rókák is úgy csöppenek bele a sztímes lekvárba, hogy még ízlik is nekik a dzsem. Harminchat játék van a sztímes listámon, ezt nézzétek, király vagyok, mert megtehetem. Ja, ennyi pénzt kötöttél le, aztán a felével nem fogsz játszani. De olcsó volt, minden egy helyen, szép lista, tényleg. Ez sosem volt így. És nem kéne, hogy így legyen.

Máshol is lehet nagyon olcsón játékokat venni, mindenféle megkötés nélkül. Lenne közületek valaki, aki még egyszer, lángoló harag nélkül elmondaná, mi a tényleges előnye ennek a sztímnek?

Miért vásároljak a sztímről, ha van pölö egy gAmer's gAte (download games Anytime, Anywhere)?

Köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák