Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
)
Megint a konkurencia téma, aztán írja, hogy olcsóbb.
Ajj...
Nem érdekes, hogy szerinted mivel kellene versenyeznie, az se, hogy ki hova sorolta be. Én vettem egy ilyen processzort, és rohadtul megvagyok vele elégedve! Gyors is. 4 ghz-en adott programokban hozza a 4 gigára húzott Phenom 2-t, szóval nem tudom hol itt a gubanc.
Persze az AMD-nek nem éri meg. Ezt nem tagadom.
Azt se, hogy az emberek többet _vártak_ tőle.
Az AMD - legalábbis a végén - csak egy i5 verő procit ígért. Linux alatt veri is.A méjnsztrím szöveggel most hagyj. Nem érdekel.
De a vicc, hogy milyen tipikusan viselkedsz. Erről beszéltem a jó előbb...
Leírod anno, hogy mekkora sz.r az egész bulldozer, hogy soha nem lesz belőle semmi.
Tessék. Az AMD gyönyörűen helyre pofozta (ahogy hugo is bepötyögte éjjel, főleg a GloFo hibája volt ez, nem másé.), és most már pörög mint az állat. Clock2clock a Kaveri CPU része is ütős. Csak az órajeleket nem tudták sajnos hozni.@(#77) Fiery:
S megint...
Attól, hogy utálom a kóla gyártó céget, attól még megveszem a termékét. Az nem gond ha Intelt veszel, csak legyél objektív.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mindkét érintett az ARM TechCon rendezvényén jelentette be a 14 és 16 nm-es node-okkal kapcsolatos konkrétumokat.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amatőr csillagászat
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest