Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örülj hogy nem mikroceruza kell bele
Egyébként én se értem, hogy ha már ilyen nagy ez az egész akkor mehetett volna bele a C vagy D akku, azoknál nagyjából már van kapacitás is.
A 18650/26650-t már meg se említem, van itthon egy gagyi kínai mindent játszó rádió 3órás akkuval, amit ha odaérek átlövöm Li-on akkura: 4db 26650 párhuzamba kíváncsi leszek mennyire bővíti majd meg a futásidőt
-
ROBOTER
addikt
válasz
zetor2000 #25 üzenetére
Értem mit szeretnétek írni, de ezt a szót tőletek jóval korábban kisajátították. Szóval az állításotok paradoxon.
Maga a DIN 45500 szabvány írta le Kompakt Kazettás magnókra is a határértékeket, amitől már HiFi-nek nevezték. Ezt sokszor még a készülékek előlapjára is rászitázták.
1,5% (? - már nem megy fejből) alatti szalagsebesség eltérés, 3% alatti THD (a teljes felvételi-lejátszási folyamatra) stb.
-
MZperX75
addikt
Bizony ez így volt,pedig Pioneer CT-506,Aiwa F-220,Technics RS Bx-626 3 fejes Deck boldog tulaja voltam úgy 1998-2000-ig.
Nakamichi,Luxman,Denon,Bang&Olufsen,Revox nagyon nagy mulatság volt 80-as 90 -es évekbenMi halandók Aiwa,Technics,Pioneer,Sony,Akai,Maranz,(orion) Videoton-on nőttünk fel.
-
Lalikiraly
addikt
Én a kékfogat hiányolom...
-
mcs
veterán
Eléggé durva, hogy nem is mechanikus kezelőszervű, hanem elektronikus (full logic) a magnó.
-
Pötyi
őstag
BAKKER!!!!Négy!!!
Most hívtam fel mind a két hazai forgalmazót, a CHS-t, meg a HRP-t, akik - mint kiderült - korábban a Toshibai hazai viszonteladói.................voltak.
Gondoltam rákérdezek egy kereskedőnél, hogy várható-e ez a termék, berendelne-e nekünk, ha pld. összegyűjtök néhány fix vevőt egy raklapnyi mennyiségre ebből a termékből.
Hát kiderült, hogy a Toshiba kivonult. Nem hogy a magyar piacról, hanem egész Európából!
Se szórakoztató elektronika:
http://www.sat.hu/hirek/a-toshiba-nem-szallit-tobb-tevet-europanak/3628.html
Se informatika:
https://pcforum.hu/hirek/18061/hivatalos-kivonul-a-toshiba-az-europai-pc-piacrol
Kissé szíven ütött a dolog. Ez most akkor olyan mézesmadzag, amit elhúztak az orrunk előtt.
Ha valaki megyek Japppánba, majd ott tud venni. Hö-hö!
-
-
ivarg
tag
Tudja itt még valaki, hogy mit jelent a deck magnó, mert ennek itt marhára semmi köze egy magnó deck-hez.
-
CYBERIA
őstag
"és egy mikrofon csatlakoztatására alkalmas kimenettel is ellátták"
Mikrofon, akkor az nem bemenet?
-
ROBOTER
addikt
Úgy rejtegetig a felülnézeti képet, mintha valami takargatnivaló lenne benne. Elég érdekes egy olyan készüléket csak előről mutatni, amely kezelőszerveinek 90%-a a tetején van.
Jajj de szép sötét verzióban:
(#7) AzEgyetlen1:
Amit majd X óránként kiszedsz, és ha csak 4 akksit befogadó töltőd van, akkor két adagban tutod feltölteni. A praktikum iskolapéldája.
-
gproject
aktív tag
a kazetta meg oke is, de konyorgom 6db ceruza elem?
jo, hogy nem 9V-os vagy lapos elem kell bele
egy akkut ennyire nehez lett volna belerakni? -
AGE-T
őstag
Ha nem lenne rajta usb, meg sd olvasó, azt hihetné az ember, hogy 20 évet visszaléptünk az időben. Ára egész baráti, bár ez a teljesítmény max rádiózásra, háttérzenélésre lehet elég.
-
Pötyi
őstag
KELL!
Kis hazánkban hol lehet majd kapni? Mikortól? Kábé mennyiért?
-
Zimmy88
tag
És vajon tud a magnókazettából MP3-at csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest