- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Quad CFX-hez elég kevés lesz az a négy PCI-E tápcsatlakozó... Kellene vagy kétszer annyi. TriSLi-hez csak 1,5x ennyi kell.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz antikomcsi #27 üzenetére
Oké, csak megzavart, hogy a kW feletti tápokról beszéltél, s nem volt offban. Azt hittem, a hírben szereplőt is közéjük sorolod.
-
stol
addikt
Ha vesz valaki ilyet, dobjon meg vele egy teszt erejéig
600Wog tudok terhelni, de lehet az is elég lesz -
14adam
addikt
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #40 üzenetére
Ettől függetlenül csendben teszi a dolgát.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
devast
addikt
Ez a tipikus fizikai képtelenség kategória... ha 80+ és csak 1 kw-os terhelés van akkor 1250W-ot vesz fel a hálózatból, tehát 250W veszik el, és ezt ott helyben kell lehűteni. Az ultrabrutál procin léghűtővel is nehéz 160-180W fölé menni emberi hőmérsékletekkel, akkor az mit produkálhat 250W-nyi hővel ott abban a dobozban ?
-
DraXoN
addikt
Aki ilyen tápot vesz annak grat (bár a felső képen 80plusnak mondja magát)
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
Silentfrog
veterán
Nagyon durva!
-
Gyanúsan olcsó. Ja hogy Tópávör?
-
raszputyin
senior tag
Akkor lenne királyos, ha meg tudna hajtani 5-10 normális PC-t egy clusterben.
-
törölt tag
válasz FRENK1988 #28 üzenetére
Muszáj ágakra bontani. Ha nem így lenne, akkor minden ág csatlakozóinak és vezetékeinek képesnek kellene elviselni a 6x20A-t. Például ezért is viszik a nagyfogyasztású VGA kártyákhoz több vezetéken a tápot. Elkerülendő az ujj vastagságú drótokat és megakadályozandó, hogy üzem közben kiforrassza magát a csatlakozó a NYÁK-ból. ;)
[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
Faja kis bőrszekrényke van hozzá. Kár hogy tök fölösleges. Akárcsak az 1200 W teljesitmény. Inkább törekednének a magasabb hatásfokra Több értelmét látnám ha csak 600 W lenne, de tudná a 80+ silvert.
Keelah Se'lai!
-
Ste
addikt
Remélem nem olyan áron kínál halk működést, mint a Corsair
A kábelekből pedig szerintem nem sata -> periféria, hanem fordított csati kellene szvsz. Több manapság a satás eszköz, mint az Idés, hacsak nem tonnányi Raid kariról beszélünk
-
FRENK1988
veterán
6 12V-os ággal könnyű 1kW-ot csinálni
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
-
ganxsta
csendes tag
válasz hibavissza #1 üzenetére
egy "fileszerver" 100db 10W fogyasztású diszkkel, a maradék meg jó lesz a többi hardvernek.
-
törölt tag
K**va jól néz ki!!!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
topower
vagy inkább nopower?
grat
1200 W = 0 W
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Tifosi87
csendes tag
Topover, mint Top power? Rendkívül szellemes.
Miért van olyan érzésem, hogy ez a régi Vargánék nyugati unokatestvére lehet? -
Daert
őstag
Ha már ilyen "megalomán" darab,igazán megérdemelt volna legalább 1db 14cm-es ventit
Mellesleg a csatlakozói szépek,összességében jól néz ki.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
a porszívóm se tud ennyit.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz antikomcsi #10 üzenetére
Azért egy olyan gépre, amihez már ekkora táp kell, nem a Topower egységét kötném. (Igaz ami igaz, kisebb gépre sem.) Kívülről tényleg pofás, tetszene is, de egy ajánlóban sem találkoztam a gyártóval.
Nameg feltűnően olcsó. Az alacsony árat ritkán kíséri magas minőség, ezért gyanús nekem ez a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
aero.
veterán
kinézetre nem tűnik gyatrának, bár a név nem sokat mond, de ha jó a teljesítménye, akkor az a 200 dollár semmi érte, kérdés, hogy hova kell ez, de khm valaki biztos megvenné
-
negyedes
addikt
válasz antikomcsi #10 üzenetére
Negy db pci-e slot. En mar a 3nal is neztem mint borju az ujkapura.
Ezt a markat soha nem hallotam meg, jo minoseg?
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Hebry
senior tag
Szerintem nincs olyan, ami ezt kihasználná.
Mondjuk egyesek biztosan kötnének rá annyi mindent, hogy nem lenne elég neki.
8 peltier elem, hozzá víz, meg lég, meg kvad SLI, meg hasonlók. -
antikomcsi
veterán
Nem értem, hogy miért nincs értelme?
Talán csak nem pont a cikk olvasói a célközönség.
Vannak olyanok, mégha nem is nagy számban akik megalománok, vagy ilyesmi, és szeretnek a rendszerükkel villogni. Na és persze rendelkeznek megfelelő anyagi háttérrel.
Nekem csak egy "nagy" vga-m van, és egy kis 8600GT fizikára, de így is beleszaladok a 450-470W-ba játék alatt.
Négy darab 4870-el, és valami húzott procival, nameg az egyéb kiegészítőkkel simán el lehet érni az 1KW-ot. Csak akarni kell! Igen csak 1KW, nem 1.2, de ennyi plusznak kell is maradni, mert nem jó az, ha 100%-on megy a táp.
Úgyhogy szerintem nem teljesen helytálló azt állítani, hogy ez a termék felesleges.
Egyrészt, mert extrém helyzetekben jól jön egy ilyen, másrészt ha el lehet adni jó pénzért, miért ne gyártanák?(#9) Dyno
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Topower azaz.......
1200@800W inkább.....
meg a csodás stabil fezsek....
eddig amiez a topower nyúlt, az mind rossz minősítést kapott................
[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
Túlméretes, de legalább jól néz ki!
Egyszer azért meg kellene próbálni hegeszteni vele..."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
dokar
addikt
Tópower, bravó
extra - SEXRay
-
menalcas
őstag
Pont a számból vetted ki a szót van benne KRAFT, a quad sli akár 4 karit de nem feltélen mivel ez lappal nem nem igazán megoldható (4db 16x pcie ) csak 4 gput azaz mondjuk 2db GTX295 vagy 2db 9800GX2 vagy cfxnél 2db 4870X2 .
De szerintem még ilyen rendszereknél sem használható kiAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Vitus
őstag
Nem veszélyes egy picit ez a csatlakozó kialakítás? Legalábbis nekem picit furcsa.
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
Tituka
senior tag
felesleges! de ennek ellenére brutális
Skizofrén vagyok, és én is...
-
negyedes
addikt
Uhhhh bazze, van benne kraft . Eleg jol nez ki.
A quad sli/cfx az 4 karit jelent?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
hibavissza
veterán
Írjon már valaki egy konfigot, amihez ez szükséges. Heggesztő apparáton kívül