Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
próbakocka #3 üzenetére
Nekem ugy tunik, hogy az RJ45-os csatlakozo az ethernet, es a TB3-nak van TB3 csati kulon.
-
próbakocka
senior tag
Ez szerintem nem NAS, a TB3 RJ45-ös port csak akkor működik, ha egy megfelelő gépre van kötve. Ez egy TB3-as RAID mobile rack, amin a TB3 port miatt van portreplikátor.
Ettől függetlenül nem nagyon van ilyen termék, és aránylag jó áron kapható. Gondolom a cél az Apple függő videóvágó közösség, ott minden ilyen ajánlott Apple cucc ennél 2-3x drágább. -
törölt tag
"csak arra kell figyelnünk, hogy a 32 TB-os összméretet ne haladjuk meg"
Erre tényleg figyelni kell, vagy csak azzal számoltak, hogy jelenleg 16 terás a legnagyobb konzumer meghajtó?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest