Új hozzászólás Aktív témák
-
csakdzsó
tag
Anno letöltöttem a kiszivárgott Crysis2 bétát,és szebbnek találtam a grafikáját mint a véglegesnek.Most vagy rosszul emlékszem rá,vagy pedig a teljesen kész játékot "optimalizálták"
Egyiken sem csodálkoznék
-
wolfman
veterán
Nem értem hogy jön össze a sztori a játék BUGjaival?
A motor azért lett "kukázva" mert a folytatások már a CryEngine 3-al lettek elkészítve, aminél szerintem nem a látvány lett szebb, hanem programozni rá, amiből mi vajmi keveset látunk. Esetleg picit optimalizáltabb, de mivel elbaszták a rejtett tesszellációval, így megint semmit nem nyertünk belőle.
Úgy vagyok az első utáni részekkel, mint a Max Payne-nél, hogy egy része van, a többi marhaság (annyi különbséggel, hogy a Crysis-t lehetett volna normálisan folytatni, a MP-t nem.
-
TESCO-Zsömle
titán
Beérett a Crytek-CIG együttműködés?
-
-
pomorski
őstag
De jó!
-
wolfman
veterán
A későbbi részek nem a konzol miatti limitáció miatt lettek gyengék, hanem mert fullra, de abszolúte semmi köze nincs az első részhez a ruhán kívül. Se az idegenek, se a szituáció, se a fő sztori nem ment tovább, se átkötés semmi. Hogy lehet így folytatást készíteni? Gagyif.s!
(#9) tibcsi0407: Valamire, de arra is kb 10 percig.
-
Bratilla95
tag
válasz
tibcsi0407 #9 üzenetére
+1
Rövid, de legalább nem húzták túl és ameddig tartott kellően szórakoztató volt! -
tibcsi0407
félisten
válasz
vegitossj7 #1 üzenetére
Ryse is jó volt.
-
válasz
vegitossj7 #1 üzenetére
Izlések és pofonok, az Armored Warfare a maga kategóriájában elég korrekt. A Mechwarrior Online pedig mindig csak egy nyúlfaroknyira volt attól, hogy tényleg jó legyen...
-
Ragnar_
addikt
válasz
vegitossj7 #1 üzenetére
Szerintem a Crysis1 minden idők egyik legjobb FPS-e. (A későbbi részek tucat FPS-ek lettek, mivel szerintem már a konzol lett a fő platform a limitációival.)
-
vegitossj7
addikt
Crysis Warhead óta nem láttam használható/játszható/izgalmas Cryengine játékot... Pedig el telt egy kis idő azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Linux haladóknak
- Nintendo Switch 2
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Napelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest