- Milyen alaplapot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
szerintem korrekt. ne felejtsétek, hogy ez fejlesztői eszköz
a BSI CMOS jól hangzik...
-
Reggie0
félisten
Igazabol nagyon sok home made ballon van, amit felkuldenek. Nem ujkeletu a dolog, nem arrol van szo, hogy valami ujdonsagot talaltak volna ki, csak az eddig hasznalt x cuccot lecsereltek y-ra.
(#6) bbrain: igen ebben igazad van. A rapsberry-nek valoban ertekes, hogy az o cuccuk is a felkuldottek taboraba tartozik. De szerintem a nagy dolog az, ha a be tudjak mutatni, hogy a rapsberry nem csak replacing, hanem enabling technologia. (Azaz nem csak mas kivaltasara alkalmas, hanem eddig nem letezo, uj alkalmazasi teruleteket nyit.)
-
blade zte
őstag
Egy ilyen raspberry akkor lenne jobb, ha megteremtenék az egyedi telefon/tablet összerakást. Tehát vehetnél procit, készülékházat, hangchipet, gpu-t, képernyöt. És ezt kéne , megcsinálniuk úgy, hogy a kompatibilitás a lehetö legtöbb dolog hardverelem megoldható legyen. Hardcore telefonbabrálóknak a márkák nevének fizetése nélkül lehetne összerakniuk egy saját, mindentéren maxos gépet. A szolgáltatónak meg pl minden hardver elemért 1dolcsi bejönne, és élne, mint hal a vízben.
Elöször is raspberry-hez kell egy tabletház, képernyövel, és jó bövíthetöséggel.
-
PPatrik
aktív tag
Nagyot tevedsz, ha azt hiszed olyan egyszeru akarmilyen repulo szerkezetet osszehozni! Mutass meg egy embert, aki hasonlott tett volna mostanaban, mert nem sok van! De jobbat mondok, csinalj te jobbat!
Egyebkent elnezest a hangvetelert, de nem ertem, hogyan lehet ilyet leirni, egy eleg kiemelkedo projektre. Ja es en mar csinalom a jobbat... -
Reggie0
félisten
Mondjuk ez a ballonos ize, nem tudom miert kiemelkedo. Semmi ujdonsag vagy ujszeru nincs benne.
-
lapa
veterán
tekintve, hogy 10 dollár egy 2mp thinkpad usb kam, annyira nem valami hű. valami jó infrát csinálhatnának inkább. mondjuk gondolom az nem tud fhd-t, de az se biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest