- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Változatos hardverbokréta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
Terra Invicta-val én is így jártam.
-
huskydog17
addikt
válasz
huskydog17 #1 üzenetére
Kipróbáltam a Trepang 2 új demóját. Bővítették új tartalommal, az tök jó, csak a játék sajnos egy technikai katasztrófa, a performance nem hogy nem lett jobb, hanem olyan szinten fos, hogy ilyen optimalizálatlan játékot nem sűrűn láttam. Az UE4-re jellemző shader compilation stuttering mellett az első küldetésen után a bázison gyakorlatilag a sebesség úgy összeomlik, hogy még Low, azaz a minimum grafikán sincs esélyem a 60 fps-re (40 körül van, akármit csinálok), márpedig a játék Medium-Low környékén úgy néz ki, mint a hányás, de legalább jó sz*r a sebesség. Uninstall, ez még a szokásos f*s UE4 élményhez képest is borzalmas.
Tehát a szokásos masszív UE4-es shader compilation akadások mellé itt még zéró skálázódás is jár a fos sebesség mellé, ez szép mondhatom, legalább egy játékkal kevesebb, amivel érdemes foglalkoznom.
Ezen felül itt valamiért a bullet time is szarabbul működik, mint a korábbi demóban, pontosabban sokszor szimplán nem működik, ez így nagyon gáz.
Az én szememben ez a játék inkább visszafele fejlődött, mintsem előre. -
huskydog17
addikt
Railbound-nál az A és B jelzésű pályákat én nem nevezném egyszerűnek, bár kinek mi, azok sokkal nehezebbek, mint az alap pályák. Amúgy nekem tetszett, szerintem egy jó logikai játék.
Köszi az infót a Trepang 2-ről, még 2020. októberében toltam végig az akkori demót, de úgy látom, azóta történt némi változtatás. Remélem sikerült tovább optimalizálni a játékot, igazából csak a performance-al volt akkor gondom. A játék egy az egyben FEAR koppintás, ami viszont nem gond, mert szerintem bőven szórakoztató. HA egy játék másol egy másikat, az nem gond akkor, ha jól csinálja.
Majd teszek egy próbát az új demóval is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest