- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
Terra Invicta-val én is így jártam.
-
huskydog17
addikt
válasz
huskydog17 #1 üzenetére
Kipróbáltam a Trepang 2 új demóját. Bővítették új tartalommal, az tök jó, csak a játék sajnos egy technikai katasztrófa, a performance nem hogy nem lett jobb, hanem olyan szinten fos, hogy ilyen optimalizálatlan játékot nem sűrűn láttam. Az UE4-re jellemző shader compilation stuttering mellett az első küldetésen után a bázison gyakorlatilag a sebesség úgy összeomlik, hogy még Low, azaz a minimum grafikán sincs esélyem a 60 fps-re (40 körül van, akármit csinálok), márpedig a játék Medium-Low környékén úgy néz ki, mint a hányás, de legalább jó sz*r a sebesség. Uninstall, ez még a szokásos f*s UE4 élményhez képest is borzalmas.
Tehát a szokásos masszív UE4-es shader compilation akadások mellé itt még zéró skálázódás is jár a fos sebesség mellé, ez szép mondhatom, legalább egy játékkal kevesebb, amivel érdemes foglalkoznom.
Ezen felül itt valamiért a bullet time is szarabbul működik, mint a korábbi demóban, pontosabban sokszor szimplán nem működik, ez így nagyon gáz.
Az én szememben ez a játék inkább visszafele fejlődött, mintsem előre. -
huskydog17
addikt
Railbound-nál az A és B jelzésű pályákat én nem nevezném egyszerűnek, bár kinek mi, azok sokkal nehezebbek, mint az alap pályák. Amúgy nekem tetszett, szerintem egy jó logikai játék.
Köszi az infót a Trepang 2-ről, még 2020. októberében toltam végig az akkori demót, de úgy látom, azóta történt némi változtatás. Remélem sikerült tovább optimalizálni a játékot, igazából csak a performance-al volt akkor gondom. A játék egy az egyben FEAR koppintás, ami viszont nem gond, mert szerintem bőven szórakoztató. HA egy játék másol egy másikat, az nem gond akkor, ha jól csinálja.
Majd teszek egy próbát az új demóval is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest