- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Assimilator őstag Terra Invicta-val én is így jártam.   
- 

huskydog17 addikt válasz  huskydog17

üzenetére huskydog17

üzenetéreKipróbáltam a Trepang 2 új demóját. Bővítették új tartalommal, az tök jó, csak a játék sajnos egy technikai katasztrófa, a performance nem hogy nem lett jobb, hanem olyan szinten fos, hogy ilyen optimalizálatlan játékot nem sűrűn láttam. Az UE4-re jellemző shader compilation stuttering mellett az első küldetésen után a bázison gyakorlatilag a sebesség úgy összeomlik, hogy még Low, azaz a minimum grafikán sincs esélyem a 60 fps-re (40 körül van, akármit csinálok), márpedig a játék Medium-Low környékén úgy néz ki, mint a hányás, de legalább jó sz*r a sebesség. Uninstall, ez még a szokásos f*s UE4 élményhez képest is borzalmas. 
 Tehát a szokásos masszív UE4-es shader compilation akadások mellé itt még zéró skálázódás is jár a fos sebesség mellé, ez szép mondhatom, legalább egy játékkal kevesebb, amivel érdemes foglalkoznom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 Ezen felül itt valamiért a bullet time is szarabbul működik, mint a korábbi demóban, pontosabban sokszor szimplán nem működik, ez így nagyon gáz.
 Az én szememben ez a játék inkább visszafele fejlődött, mintsem előre.
- 

huskydog17 addikt Railbound-nál az A és B jelzésű pályákat én nem nevezném egyszerűnek, bár kinek mi, azok sokkal nehezebbek, mint az alap pályák. Amúgy nekem tetszett, szerintem egy jó logikai játék. Köszi az infót a Trepang 2-ről, még 2020. októberében toltam végig az akkori demót, de úgy látom, azóta történt némi változtatás. Remélem sikerült tovább optimalizálni a játékot, igazából csak a performance-al volt akkor gondom. A játék egy az egyben FEAR koppintás, ami viszont nem gond, mert szerintem bőven szórakoztató. HA egy játék másol egy másikat, az nem gond akkor, ha jól csinálja.   
 Majd teszek egy próbát az új demóval is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)