- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Itt van rendes Sony garival, ráadásul ez a legújabb gép: PS3 320GB 76900.-.
Nekem is az jutott eszembe, hogy azok között van a JB programozója, akik használták a gépen a linuxot.
Kíváncsi leszek, hogy a Sony-nak mikor esik le (tudom, valószínűleg soha), hogy azokat az alapfunkciókat, amiket belerakott a gépbe, ki kellene pofozni, hogy normálisan lehessen használni: pl. böngésző.
És ha már van benne facebook, akkor miért ne lehetne benne cross-game chat, skype, és egy normálisabb médialejátszó (nem feltétlenül az mkv-ra gondolok). -
BaliJack
aktív tag
Network a netes játékhoz, barátlistához kell. És rajta keresztül érhető el a Store.
A JB-hez: örvendetes, hogy olyan dolgokat is megpróbálnak ezzel megoldani, ami régóta fájó pont jópár embernek (pl. böngésző), de a legtöbben az ingyen játék miatt ugranak rá a dologra - ennek nem örülök. Nagyon nem. Ami játékot eddig megvettem, azoknak egy részét végig sem tudtam még játszani (van kb. 20), tehát ha lezúznék 50+ játékot ingyen, lenne olyan, amit meg sem néznék...
Auth/de-auth téma: jelenleg a PSN-es játékoknál van ilyen. Az első öt felhasználó, aki aktiválta a gépét játékra, annak elérhető a megvett és letöltött játék, a többi "várólistára" kerül. Részletesebben lásd itt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A nemrég napvilágra került USB Modchip lehetővé tette volna, hogy a játékosok merevlemezre másolják programjaikat, valamint hogy homebrew alkalmazásokat futtassanak konzoljaikon.
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest