Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
#74018560 #34 üzenetére
Én Rift-tel játszom, amikor játszom és teljesen más kategória, mint bármilyen felbontású monitort nézni. 2018-ban a monitor már nem játékra való, hanem munkára. Alig várom, hogy olyan GPU legyen, ami szemenként ki tud szolgálni egy kijelzőt, azaz 2x4800x3840 képpontot tud számolni 75FPS-el. Hány százalékos fejlődés is lenne ez? Nem 30.
Egyébként a TV-k felbontását növelni azért értelmetlen, mert nagyon kevesen rendezik át a nappalit készülékcsere után és ülnek közelebb, az emberi szem felbontóképessége miatt távolról nézve a látható különbség viszont vajnyi az árnövekedéshez képest úgy mint TV, lejátszó, rögzített tartalom, minden drágul szinte a semmiért.
Projektornál oké, mert ott tudod növelni a képméretet, csak ott meg maga a technológia miatt korlátos a piac.
Aki tudja mi a jó annak már van projektora és megvan a maga rugalmatlansága a cserének. A többi meg...A legtöbb tudatlan nézi az egér mozit hiába ecseteled, hogy gondolkozzál már, ha ülsz a TV-től 3 méterre és a panelen a színész arca 20cm magas akkor abból nem látsz semmit, amit játszik. Hiába jó színész észre sem veszed mennyire jó.
Projektornál leülsz 4 méterre és a színész arca 80cm és emiatt látod is a filmet, nem csak nézed."Nemmer" ... és kezdi a feketét magyarázni, a színeket magyarázni, most meg majd a felbontást magyarázza majd. Akkor nézze. Én látni szeretem a filmeket, nem nézni. Ha lehet választani még egy 720p projektorra is hamarabb mutatok, de habozás nélkül, mint egy 50"-os akármilyen TV-re.
(#33) snecy20
igazad van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged